masina-de-tuns-profesionala-panasonicIntr-o lume moderna, unde barbatii vor sa arate ingrijiti, e important sa tina pasul pentru a ramane in centrul atentiei. Din fericire, Panasonic vine in ajutorul tutoror barbatilor cu revolutionara masina de tuns Panasonic ER1611.

Prevazut cu 5 trepte de lungime, aceast aparat de tuns profesional este un accesoriu essential din viata fiecarui barbat care pretuieste versatilitatea, precizia si eleganta. Mai mult, masina de tuns profesionala Panasonic dispune de un set de lame cu invelis de diamant pentru un maxim randament si rezistenta. Fiind ascutite la un unghi de 45 grade, suprafata si cantitatea acoperita de aparat este mai mare decat cea oferita de orice alt produs de pe piata: peste 5.000 fire pe secunda!

CITESTE AICI PARERILE CLIENTILOR DE PE EMAG.RO

Masina de tuns profesionala pentru barbati pretentiosi!

Insa asta nu e tot! Ceea ce face masina de tuns Panasonic ER1611 sa iasa in evidenta este motorul sau special. Conceputa cu un motor liniar puternic, acesta produce peste 10.000 de rotatii pe minut. Asta inseamna ca indiferent de gradul de incarcare al bateriei sau a lungimii si grosimii firului de par, aveti parte de aceeasi experienta! In plus, datorita design-ului ergonomic si a preciziei lamelor, aveti posibilitatea de a va scoate in evidenta latura creativa prin a va sculpta fie parul facial, fie a va reinnoi look-ul cu incredere!

In ceea ce priveste managementul energiei, acest aparat este foarte versatil, oferindu-va multa flexibilitate, in special daca sunteti mereu pe „picior de plecare”. Cu alte cuvinte, Panasonic ER 1611 va ofera posibilitatea sa il utilizati atat pe baterie, cat si prin cablu. Un alt aspect avantajos este timpul de utilizare: pentru o ora de incarcare veti dispune de o durata de functionare de peste 50 minute. Daca se intampla sa va confruntati cu un nivel scazut de energie, veti fi atentionati de lumina rosie care se va aprinde – deci nu veti avea parte de surprize neplacute la nevoie!

masina-de-tuns-panasonic-er1611In concluzie, cantarind numai 160 grame, aceasta masina de tuns profesionala este surprinzator de usoara pentru toata puterea si forta pe care o ofera. In plus, datorita versatilitatii, design-ului ergonomic si al calitatii inalte, Panasonic ER1611 este un must-have pentru orice barbat care isi doreste sa ramana in pas cu moda intr-o lume moderna.

CUMPARA ACUM PANASONIC ER1611 DE PE EMAG.RO