Panasonic este cea mai de incredere companie japoneza si nu a creat niciodata un aparat de ras mediocru. Ei au creat unul dintre cele mai scumpe aparate de ras de pe piata. Daca vrei ce este mai bun de la aparatul tau de ras, iar banii nu sunt o problema, atunci aparatele de ras panasonic high end sunt cea mai buna alegere.

Panasonic este cel care aduce de obicei cele mai inovative caracteristici pe care le vedem in aparatele de ras moderne. Ca firma, a facut o contributie uriasa in ceea ce pot face aparatele de ras moderne. Daca nu esti multumit de Panasonic, atunci putine firme se vor ridica la nivelul asteptarilor tale.

Top Aparate de Ras Electrice Panasonic

  • Panasonic Arc 5 ESLV81-K (Citeste Review)aparat-de-ras-panasonic-es-lv81-k – In prezent cel mai bun aparat de ras pe care banii il pot cumpara. Aparatul de ras Arc 5 este intr-adevar impresionant si supranumit in prezent regele aparatelor electrice de ras cu sistemul de taiere in 5 lame.

 

 

  • Panasonic Arc 3 ES-LT71-S (Citeste Review)aparat-de-ras-panasonic-es-lt71-s – Se presupune ca este un aparat de ras mediu, dar ofera mai mult cand este vorba de calitate si performanta. Poate cel mai bun aparat de ras electric de 400 lei de pe piata.

 

Aparatele de ras Panasonic sunt puternice si rapide. Cele mai bine cotate aparate de ras electrice de la Panasonic sunt foarte eficiente si ofera o apropiere asemanatoare cu lama de ras. Aparatele lor de ras de top dispun de mai multe lame pentru un barbierit rapid, usor si confortabil. Panasonic este singura companie care dispune de sistem de tăiere cu 4 lame si 5 lame între aparatele de ras cu folie. Daca esti o persona care nu face nici un compromis la precizie, atunci acesta este aparatul tau de ras.

Aparatele de ras electrice Panasonic, nu sunt numai eficiente, ci si foarte confortabile. Confortul este un criteriu important pentru orice barbat cand se rade. De fapt, am optat pentru aparatele de ras electrice in locul celor cu lama tocmai pentru confort. Daca nu putem obtine confortul si usurinta dorita, atunci la fel de bine putem ramane cu aparatele de ras cu lama.

Nu in ultimul rand, aparatele de ras Panasonic sunt durabile, si va puteti astepta la o calitate construita care se potriveste cu cele mai renumite braduri. Din prima zi, ei nu au construit aparate de ras mediocre.

Daca cauti aparate ras electrice performante sau medii, ar trebui sa incepi cu Panasonic sau aparatele de ras Braun. Desi gama de varf a liniei este destul de scumpa, aparate de ras Panasonic isi merita toti banii si rareori dezamagesc.