Părul pare să crească întotdeauna în locuri în care nu-l dorim. Atunci când trebuie să tăiaţi foarte bine, un aparat de ras electric greu nu va funcţiona pentru a elimina firele de păr enervante din nas sau care ies din urechi. În timp ce alţii nu le-ar observa, știi că sunt acolo și trebuie să fie îndepărate. Panasonic ER-GN30-K este un trimmer accesibil pentru părul din nas și urechi, conceput pentru a ajunge în aceste mici regiuni. Încape cu ușurință în mână și are o carcasă de plastic argintiu, negru şi albastru cu un corp alungit și curbat.

Verifică Preţul Trimmer-ului ER-GN-30

Trimmer Panasonic ER-GN30-KAcest trimmer are un sistem de curățare Vortex încorporat, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la firele de păr care s-ar bloca în el. Acesta poate fi folosit cu apă sau doar uscat. Pentru a-l spăla, pur și simplu clătiți-l sub jetul de apă și scuturaţi-l să se usuce. Carcasa sa este 100% rezistentă la apă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la umezeala care i-ar distruge motorul.

Panasonic ER-GN30-K este construit pe baza ergonomiei. Forma sa curbată vă permite să-l țineți în mână, fără să-l scăpaţi în chiuveta, chiar și atunci când este alunecos și ud. Puteți să-l manipulaţi cu ușurință cu mâinile, pentru a ajunge la toate acele mici regiuni ale nasului sau urechilor, de unde firele de păr ies. Aveți posibilitatea să tăiaţi părul dintr- o varietate de unghiuri diferite, cu un minim de efort. De asemenea, puteți să-l utilizați pe sprăncene.

Acest trimmer Panasonic este construit cu o lamă specială. Are muchii duble, și este hipoalergenic, pentru a reduce reacțiile alergice persoanelor care pot fi alergice la metale, cum ar fi nichel. Lama este construită într-un unghi de șaizeci de grade. Lama este proiectată pentru a tăia în mod eficient toate firele de păr în calea ei, fără să trăgă sau să smulgă.

LINK DE REDUCERE PE eMAG

Panasonic ER-GN30-K funcţionează cu o baterie de dublu A (AA). Va trebui să adăugați baterii la comanda dvs., deoarece acestea nu sunt incluse în ambalaj. Bateriile noi vă vor da aproximativ nouăzeci de minute timp de funcţionare. Puteți achiziționa şi baterii reîncărcabile, care sunt mai bune pentru mediul înconjurător.

trimmer-nas-urechi-panasonic-er-gn30-kPanasonic ER-GN30-K este suficient de mic pentru a-l lua la  drum sau pentru a-l păstra acasă în cabinetul din baie. Este destul de uşor şi cântăreşte numai 62 grame.

În interiorul cutiei veți primi un singur trimmer pentru nas și urechi Panasonic ER-GN30-K, un capac de protecție și o perie de curățare.

În timp ce există o lamă de schimb disponibilă, în cazul în care aparatul se toceşte, costă la fel de mult ca un nou Panasonic ER-GN30-K, astfel încât s-ar putea să fie pur și simplu mai bine să cumpăraţi unul nou.

Este posibil să descoperiţi că aparatul de tuns încetează să mai funcționeze după câteva luni de utilizare și nu e susținut de o garanție. Acesta va ceda încet, până când se oprește din funcţionare.

Dacă trebuie să tundeţi părul facial pe care nu puteţi să-l tundeţi cu aparatul de ras cu acumulator, aparatul de tuns fără fir pentru nas şi urechi Panasonic ER-GN30-K va fi perfect pentru dvs. Nu durează pentru eternitate, dar este ușor de înlocuit. S-ar putea să doriţi să cumpăraţi două, pentru orice eventualitate.

Panasonic ER-GN30-K

8.2

Design

7.0/10

Confort

8.0/10

Baterie

9.5/10

Pros

  • Wet & Dry (se poate folosi sub jet de apă)
  • Autonomia bateriei
  • Materiale de calitate

Cons

  • Nu e cel mai bun trimmer pentru urechi