Aparatele de ras Remington sunt ieftine, dar in mod sigur nu fac compromis in ceea ce priveste performanta si calitatea. De mai bine de 75 ani poti gasi aparate de ras Remington in magazine si sunt sute de mii de barbati care sunt incantati de acestea.

Remington creaza in general aparate de ras entry level si mid level. Cand iti alegi cu atentie aparatul de ras electric, poti fi sigur ca nu vei da gres cu un aparat de ras Remington.

Top Aparate de Ras Remington in 2015

  • Remington XR1370 Hyper Series (Review)Aparate de ras Remington - XR1370 – Noul Remington XR1370 este unul dintre cele mai calitative aparate de ras rotative de la aceasta firma, pe care multi sigur nu l-au observat. Acesta este o forma imbunatatita a aparatului de ras hiper flexibil care iti garanteaza cea mai buna experienta a barbieritului. Designul ergonomic si inovatia asigura performanta ideala pentru toate tipurile de par.
  • Remington Titanium-X F7800 (Review)Aparate de ras Remington - Titanium XF7800 – Acesta este un aparat de ras subestimat, dar cu atat de multe atuuri si beneficii. Poate nu este cel mai bun aparat de ras de pe piata, dar totusi, pentru pretul care i-l are, poate fi un best buy.

 

Asa cum am mentionat mai devreme, unele aparate de ras Remington erau foarte populare in trecut. In anii ’60 au fost primele care au introdus aparatele de ras cu incarcatoare fara fir. De asemenea ei au mai facut o descoperire uimitoare prin incorporarea sistemului de folii flexibile in anii ’70.

Aparatele de ras electrice Remington sunt impartite in doua categorii: seria F si seria S. Aparatele de ras din seria F sunt aparate cu folie, iar cele din seria S sunt rotative. Poate ca nu sunt cele mai bune aparate de ras, dar sunt excelente pentru nevoile tale de zi cu zi.

Ia in considerare si faptul ca anumite aparate de ras Remington nu sunt facute sa reziste 6 – 7 ani ca si celelalte branduri si aparate de top. Dar nu toata lumea si-ar dori sa tina un aparat de ras atata timp. Unii oameni sunt multumiti sa plateasca 100 – 200 lei pentru un aparat de ras care sa reziste un an sau doi. Mai mult, beneficiezi de un barbierit apropiat si confortabil.

De fapt, cand vorbim de apropiere, aparatele de ras Remington sunt cele mai bune din gama de aparate de ras entry level (100 – 300 lei). De obicei depasesc celelate aparate electrice ale unor branduri de top din aceeasi categorie.