Aparat de Barbierit Philips Norelco SensoTouch 3D/1250xPreferința dintre un aparat rotativ și unul cu folie este o alegere personală, de obicei depinzând de cât de bine se adaptează pielea și părul nostru fiecărui tip de aparat de ras. Dacă se întâmplă să alegi un aparat de ras rotativ în locul celui cu folie, Philips SensoTouch 3d  este cel mai recomandat ca fiind cel mai bun aparat cu mișcare rotativă.

În prezent sunt 4 variante diferite de aparate de ras Philips Norelco SensoTouch 3D, și în ciuda faptului că Philips SensoTouch 3D 1250x/40 este un model comun, el rămâne o alegere populară. Asta probabil din cauza “sclipitoarelor caracteristici” ale modelelor din top, de care poate că nu ai nevoie. Celelalte trei variante nu 1250x/42, 1280x/42 și 1290x/40.

Acest aparat de ras este o alegere excelentă dacă te-ai chinuit mereu să ai parte de un ras perfect pe gât și linia bărbiei, în special când vorbim de bârbieritul umed.

CUMPARA-L ACUM LA PRET REDUS DE PE EMAG.RO

Caracteristici Importante ale Aparatului de Bărbierit Phillips SensoTouch 3D

Sistemul de Conturare GyroFlex 3D

Capătul de ras incredibil de flexibil face față foarte ușor oricărui tip de structură facial. Este compus din trei părți independente care se mișcă, sunt flexibile în exterior și se înclină spre interior. Ei îl numesc sistemul GyroFlex 3D. Este ca o roată care se învârte singură. Acest sistem este proiectat să ofere un ras simplu și curat cu un minim de effort și mai puțină iritare. În orice caz, dacă ai o barbă aspră ar putea fi posibi încă să te mai chinui să obții bărbieritul dorit și s-ar putea să fi nevoit să revii în anumite zone. Eu cred că Aparatul de Ras Braun Seria 7 face o treabă mult mai bună, iar una și mai bună ar face Panasonic Arc 5 ESLV81-k dar prețul… este dublu față de SensoTouch 3D.

Capătul de Ras cu Ultra Direcție

Capătul individual al aparatului de ras vine cu 3 feluri specializate de ras făcute să prindă mai mult păr lung cu putin effort. Probabil că nu vei mai avea nevoie sa îți tunzi barba înainte să te razi. Niciodată nu mi-am lăsat barba să crească mai mult de trei zile și acest aparat abia face față acestei mărimi.

Super Ridicare și Tăiere

Toți urâm să tăiem părul de pe gât și din zona bărbiei. Aici ai cele mai multe fire de păr culcate. Aceasta este cea mai dificilă parte, iar cu un aparat manual de obicei ne irităm sau ne tăiem. Urăsc să am o față și un gât care sângerează când sunt deja pregatit sa plec la muncă! Problema cu unele aparate de ras electrice este este că îțî provoacă iritații și zgârieturi în aceste zone atunci când încerci să scapi de acele fire de păr culcate.

Super sistemul de Ridicare și Tăiere de 1280x/40  ridică și taie firele de păr de la nivelul pielii cu un minim de comfort și usurință.

VERIFICA PRET SI DISPONIBILITATE PE EMAG.RO

Bărbieritul Umed/Uscat

Uneori ne dorim un ras umed să ne răsfețe, deși eu nu sunt un fan. Nu pot face față deranjului să pregătesc un ras umed în fiecare zi. Cred că din cauza asta ador aparatele de ras electrice bune. În orice caz, Philips SensoTouch 3D este capabil să îți ofere un ras dorit comfortabil umed în orice zi în care simți nevoia. Unii oameni simt că au parte de rezultate mai bune cu acest aparat daca folosesc metoda umedă. Mânerul antialunecare al aparatului este bine adaptat pentru bărbieritul umed.

Întreținere și Alte Caracteristici

Aparatul de Barbierit Philips SensoTouch 1250 se curata UsorCurățarea aparatului de ras este mai ușoară datorită capătului detașabil. Poți curăță mult mai ușor aparatul datorită capătului detașabil în mai puțin de un minut. Eu nu îndepartez întotdeauna tăișul, uneori doar îl curăț punându-l sub apă. De aceea nu mă deranjez cu Sistemul Jet de Curățare care curăță, lubrifiază și încarcă în același timp.

Oamenii care urăsc să îl curețe pot plăti 30$ extra pentru sistemul de curățare. Acesta este inclus în modelul Philips SensoTouch 3D 1250x/42.

Bateria ajunge pana la 50 de minute de ras. Asta înseamnă cam 14-15 zile de ras pentru mine. Nici măcar nu este necesar să car încărcătorul atunci fac plec într-o scurtă călătorie. Comparativ, Philips Norelco SensoTouch 3D 1290/40 și 1280/42 ofera un timp mai bun de ras, de până la 60 de minute.

Acest aparat de ras vine fara un fir , cu o încuietoare pentru călătorit și o husă protective pentru o călatorie plăcută. Acest aparat de ras este uimitor de silențios! Cel mai silențios aparat de ras de ultimă generație din câte am avut.

CITESTE PARERILE CLIENTILOR PE EMAG

 Dezavantaje

Bateria aparatului nu poate fi înlocuită, iar asta înseamnă că majoritatea va trebui să renunțe la acest aparat atunci când se defectează bacteria, dacă expiră garanția, în cazul în care tu sau cineva cunoscut nu știți să dezasamblați aparatul de ras și să inlocuiți bacteria. Dar nu mi-aș face prea multe griji pentru că acest aparat de ras este construit să dureze cel puțin 5 ani.

Înca se simte diferența între acesta și alte aparate de ras în cazul în care ai o barbă prea aspră. Suportul și încărcătorul sunt subțiri, și nu îl poți încăeca fără support.

Aparat de Barbierit Philips RQ1250Banii înapoi garantat și garanție

Aparatele de Ras Philips Electrice sunt foarte sigure, în special seria SensoTouch 3D. Philips este foarte încrezător în aparate or de ras 3D și au o periadă de 45 de zile în care îți returnează banii dacă te răzgândești. În plus îți oferă garanție doi ani.

Concluzii

Noi, ca mulți alții, suntem de părere că Philips SensoTouch 3D 1250. Este în prezent cel mai bun aparat de ras cu mișcare rotativă. Nu vei găsi o opțiune mai bună, decât dacă ești în căutare de un aparat de ras cu folie sau un aparat de ras rotativ mai ieftin.

AFLA MAI MULTE PE EMAG.RO

Philips SensoTouch 3D RQ1251

9.3

Design

9.5/10

Confort

9.4/10

Baterie

9.0/10

Pros

  • Sistemul de curățare cu jet (Jet Clean)
  • Gyroflex 3D

Cons

  • Prețul