aparat-de-ras-panasonic-eslv81-k-reviewPanasonic ES-LV81-K sau Panasonic ES-LV6U-K este o alegere usoara pentru cei care vor cel mai eficient si performant aparat de ras care exista pe piata. Daca esti o persoana care doreste o mica parere despre panasonic ES-LV81-K si banii nu sunt o problema, iti sugeram sa nu eziti in sa-l cumpari.

Panasonic ES-LV81-K/ES-LV6U-K este un aparat de ras de lux care abordeaza fiecare detaliu posbil pentru a-si sustine denumirea de „cel mai bun aparat de ras electric”.

Totusi, pentru unii ar putea fi o pierdere de bani sa achizioneze Panasonic ES-LV6U-K sau ES-LV81-K. Haideti sa facem o analiza impreuna de ce unii barbati considera ca nu merita investitia, in timp ce altii il considera cel mai bun aparat de ras electric care exista.

CUMPARA-L ACUM DE PE EMAG.RO

Panasonic ES-LV81-K / ES-LV6U-K – Primul Aparat de Ras cu 5 Lame Lineare din Lume

aparat-de-ras-panasonic-arc-5Panasonic ES-LV81-K/Panasonic ES-LV6U-K este primul aparat de ras cu 5 lame lineare din lume. Asta inseamna o acoperire mai mare si mai rapida a barbaieritului, ceea ce nu este posibil cu sistemul de taiere cu 4 lame. Conteaza foarte mult pentru multi din noi cate de repede ne putem rade si sa obtinem in acelasi timp aproprierea si confortul dorit.

Daca nu esti multumit de vechiul aparat de ras cu 4 lame in ceea ce priveste acoperirea si viteza, acesta este o alegere sigura. De fapt, acesta este cel mai rapid aparat de ras cu lame lineare de pe piata, cu caracteristici clare si performanta superioare peste Braun Seria 7-790cc, al doilea cel mai popular aparat de ras.

Dar cum spunem intotdeauna, factorii personali trebuie luati in considerare inainte de a te decide asupra unui aparat de ras electric, indiferent de ceea ce spunem noi. Un motor mai rapid sau o lama suplimentara, nu va va spori barbieritul. Iar daca esti multumit de aparatul tau de ras electic, nu are nici nu rost sa iti iei unul mai sofisticat.

Comparatie cu Panasonic ESLA93-K / ESLA63-S cu 4 Lame

In afara de lama in plus, aparatul de ras Arc 5 este mult mai usor si de o mai buna calitate. Iti poti da seamna dintr-o privire ca arata mult mai elegant si mai solid. La fel ca si caracteristica Active Live de la Braun (meritul lui Braun pentru asta), noul Arc 5 include la exterior Lift tech pentru a captura parul drept cu usurinta. Aceasta este o caracteristica buna pentru zonele cu probleme cum ar fi gatul si linia obrazului.

In afara de asta, vechiul model panasonic Panasonic ESLA93-K/ESLA63-S (review aici) este un aparat de ras excelent care iti va oferi un barbierit ingrijit si apropiat in fiecare zi la jumatate de pret fata de Panasonic ES-LV81-K/Panasonic ES-LV6U-K (Arc 5). Ofera aceeasi viteza a motorului de 14000 CPM (rotatii pe minut), capul rotativ multi flexibil si o folie arcuita urmeaza conturul fetei pentru a asigura o acoperire mai buna si confort tot timpul.

CITESTE PARERILE CUMPARATORILOR PE EMAG.RO

Aparatul de Ras Panasonic Arc 5 Depaseste Celelalte Aparate de Ras de Top

aparat-de-ras-panasonic-eslv81k-arc-5-Cei mai multi oameni care sunt multumiti folosind aparatul de ras cu 5 lame sunt cei care nu au obtinut rezultatele dorite cu Braun series 7, Philips SensoTouch 3D sau Panasonic cu 4 lame. Aceste aparate de ras de top, in ciuda tuturor caracteristicilor laudate, inca mai lasa portiuni neacoperite si in mod special oamenilor cu par des si contur facial delicat care trebuie sa insiste asupra acestor portiuni. Sistemul de taiere cu 5 lame al ES-LV81-K / ES-LV6U-K va fi capabil sa asigure aceasta in cateva miscari. Nu va fi nici un spatiu uitat asa cum experimentam cu alte aparate de ras de top, ceea ce face experienta noastra de barbierit mai completa.

Vei avea un barbierit curat si apropiat ca orice aparat cu lama fara taieturi si sangerare. Aparatul de Ras Panasonic cu 5 lame este compus dintr-o lama Slit pozitionata in centru si 4 folii Quick Lift-Tech. Aceasta pozitonare face ca aparatul de ras sa obtina un barbierit mai rapid si mai apropiat fata de ceea ce alte aparate de top nu reusesc sa obtina.

Diferenta dintre Panasonic ES-LV81-K si Panasonic ES-LV6U-K

Diferenta este lipsa curatarii automate si a sistemului de incarcare care lipseste la Panasonic ESLV6U. Din moment ce Panasonic Arc 5 este complet curatabil cu caracteristici de ud/uscat, este doar o problema de preferinte pe care dintre cele doua sa le alegeti. Trebuie sa curatati manual ES-LV6U-K ceea ce nu este greu deloc, dar este si mai bine cu sistemul automat de curatare al ES-LV81 K.

Cine Ar Trebui Sa Cumpere Panasonic ES-LV81-K / Panasonic ES-LV6U-K (Arc 5)

  • Oamenii care cauta mai multe lame pentru o acoperire mai buna si o experienta mai rapida de barbierit
  • Oamenii care nu obtin rezultatele dorite de la aparatele de ras Braun Seria 7, Philips SensoTouch 3D sau Panasonic cu 4 lame in ceea ce priveste rapiditatea si aproprierea
  • Oamenii care doresc un aparat de ras rapid, dar cu un motor silentios
  • Oamenii care vor mai mult confort si lux cu un gadget de ras

Nu-l Cumpăra:

  • Daca esti multumit de aparatul tau de ras
  • Daca ai mai putin par facial
  • Daca nu vrei sa cheltuiesti prea mult timp pentru un nou aparat de ras

Impresie Generala

Nu prea exista motive sa te plangi, chiar si pretul destul de mare este justificat avand in vedere performanta si confortul. In general, aparatele de ras Panasonic sunt foarte eficiente si sigure, insa acest aparat cu 5 lame a pus la bataie totul pentru a intrece celelate aparate de ras de pe piata cu un barbierit de nota 10. Este intradevar in topul aparatelor de ras.

review-aparat-barbierit-panasonic-es-lv61

VERIFICA PRET SI DISPONIBILITATE PE EMAG.RO