Aparat de ras Remington XR1370 Hyper SeriesPrima impresie despre Aparatul de Ras Remington XR1370

Multi utilizatori poate nu au observat noul aparat de ras rotativ stilat de la Remington, cu noul lui look, caracteristici si design ergonomic. Aspectul si modul stilat in care se simte iti atrage imediat atentia la prima vedere. Prinderea usoara si forma se muleaza usor pe mana. Imi place conceptul de afisaz numeric si tehnologia imbunatatita a capului aparatului de ras.

Sunt fan al trimmerrelor de mustata si barba dar majoritatea celor de la Remington nu m-au impresionat pana la acest nou si elegant aparat de ras Remington XR1370. Aceasta este o calitate superioara a aparatelor de ras Remington, dupa cum a declarat si producatorul.

CUMPARA-L CU REDUCERE PE EMAG.RO

Ce este atat de bun la acesta ultima opera de arta a hiper aparatului de ras?

Remington XR1370 este un aparat de ras prietenos cu pielea. Acest aparat de ras este ideal pentru toate tipurile de par si este creat pentru un par facial crescut. Aceste este creat pentru a ataca parul des si sa elimine iritatia pielii. Daca ai cautat un aparat de ras rotativ acesta are caracteristici si performanta acest apartat de ras va justifica adevarata inovatie adresandu-se problemelor comune de barbierit.

Precizia capului in plus este o tehnologie imbunatatita care incearca sa fie cea mai buna inovatie de pe piata aparatelor de ras. Smulgerea parului este foarte comuna atunci cand te barbieresti. Pentru a aborda aceasta problema capetele aparatului de ras au sloturi si gauri diferite pentru a prinde parul scurt sau lung eficient. Sistemul de lame gemene permite lamei sa ajunga nivelul pielii si sa taie parul de la radacina. Aceasta caracteristica este importanta pentru a obtine un barbierit cat mai apropiat prin a ataca parul foarte scurt printr-un barbierit.

Designul ergonomic inseamna eficienta maxima cu confort si stil. In timp ce capetele se flexeaxza individual pentru a ajunge in zone ca obraz, capul flexibil rotativ ajuta la miscarile flexibile ale capetelor, oferind in acelasi timp o dubla performanta si un barbierit confortabil.

Numele Hyper-flex sugereaza deja abilitatea sa de a flexa intregul capat pe orice unghi si forma a fetei pentru un barbierit eficient dintr-o singura miscare pentru un confort maxim.

Aparat de ras Remington XR1370In timp ce capul integrat se poate msica si roti la baza, cele trei independente capete de taiere au abilitatea de a se undui si flexa independent inainte si inapoi cu dexteritate uimitoare ca raspuns a conturului fetei tale. Abilitatea de a flexa capetele individual permite sa ajunga la maxim in zone dificile cum ar fi gatul si obrazul cu Active contour.

Acesta este un aparat de ras bun pentru calatorii si este un must have pentru cei care calatoresc. Bateria lithium elimina energie maxima si cuplul motorului care da un barbierit fara fir de 60 minute la 5 minute de la ultima incarcare rapida pentru o singura folosire.

Suportul pentru incarcart elegant si usor este un prieten de incredere pentru calatorii.Isi face nu numai treaba de suport dar se foloseste si ca un invelis protector atunci cand calatoresti. Functioeaza de asemenea ca un lacat pentru a preveni activarea accidentala a aparatului de ras in geanta de voiaj. Nu este deloc ca celelalte aparate de ras care vin cu incarcatoare mari doc de curatare.

Cu WetTech™ nu este nimic asemanator cu flexilitatea si libertatea de a te barbieri la dus cu gel sau sapun pentru confort sau a te barbieri pe uscat pentru un barbierit rapid.

VEZI AICI MAI MULT DETALII

Verdictul la Aparatul de Ras Remington XR1370

Aparat de ras Remington XR1370Cu toate ca XR1370 nu promite experiente de ras similare ca aparatele de ras high end cum ar fi cel mai bun de la  Philip Norelco, este in mod sigur un pas inainte pentru cei de la Remington de a lasa in spate mostenirea de a fi cu in pas in spatele celor de la Norelco. Pentru un barbierit fara iritatii acesta este o alternativa la aparatele high end pentru cei dintre voi care cautati caracteristi grozave si performanta la un pret cuprins intre $70-100. acesta este un aparat de ras care va asigura un barbierit bland.

Acest aparat de ras este creat pentru toate tipurile de par. Insa, daca ai o barba deasa si grea, si nu vrei sa risti, iti recomand sa incerci alte aparate de ras precum aparatul de ras Philip Sensotouch 3D/1250 care are reputatia unuia dintre cele mai bune aparate de ras de pe piata.

CUMPARA-L CU REDUCERE PE EMAG.RO