Dacă ești în căutarea unui aparat de ras cu mișcare rotativă, concluzia noastra este: alege aparate de ras Philips! De fapt, aparatele de ras Philips vor fi prima ta optiune dacă esti in cautarea celor mai inovative aparate de ras rotative. Cu excepția aparatelor de tuns și a celor de corp, Philips este pe primul loc atunci cand vorbim de aparate rotative si in acelasi timp, cel mai bun.

Top Aparate de Ras Philips

  • Philips SensoTouch 3D/1250x (Review)Aparate de ras Philips - Review Philips SensoTouch 3D – Acesta este în prezent cel mai bun aparat de ras cu mișcare rotativă și satisfacția este garantată. Aparatul este rezultatul unui studio foarte avansat care dureaza de mulți ani.

 

  • Philips SensoTouh 2D 1160X (Review)Aparate de ras Philips - Review Philips Sensotouh 2D – Acest aparat de ras electric vine la pachet cu trăsăturile sale performante și este special construit pentru consumatorii care au anumite nevoie particulare. Acesta este pentru cei care caută un aparat de ras de performanță medie și cel mai bun sistem de curățare.

 

  • Philips PowerTouch AT890 (Review)Review Philips Norelco AT830 PowerTouch – Philips AT890 este unul din cele mai bine vândute aparate de ras Philips, chiar mai bun decât am anticipat în privința performanței și a prețului.

 

 

Alegerea dintre un aparat de ras rotativ și unul cu folie este mai mult legată de cât de bine se adaptează pielea și părul tău fiecărui tip de aparat de ras. Dar aparatele rotative lucrează perfect pentru cei care un păr facial care crește neuniform si în diferite direcții. Acest tip de păr este comun în zona gâtului.

Multe recomandări de aparate de ras electrice arată aparatul de ras rotativ ca fiind alegerea ideală dacă dorești un aparat de ras silențios. Aparatele moderne de ras din top sunt foarte eficiente și puternice. Unele din ele îți pot oferi bărbieritul asemănător cu al unei lame de ras, dar pot fi foarte zgomotoase, în special aparatele de ras cu folie. Dacă preferi bărbieritul silențios atunci aparatul de ras cu mișcare rotativă este alegerea perfecta și Philips are unul din cele mai bune aparate de ras rotative de pe piață.

Versiunile de aparate de ras Philips 2D și 3D sunt foarte populare. Daca vrei cel mai sofisticat aparat de ras cu mișcare rotativă, seria Philips Norelco SensoTouch 3D este cu siguranță alegerea ideală. Deși sunt destul de scumpe, satisfacția este garantată. Aceste aparate de ras se potrivesc in special oamenilor cu o barbă groasa. Cei care au o barbă medie ca grosime pot alege varianta 2D.

De asemenea, dacă ai o barbă subțire și nu vrei să plătești doar pentru brand, poți alege primele aparate de ras Philips apărute, care sunt foarte eficiente. Nu se merită să plătești pentru un motor puternic dacă ai o barbă subțire. Mai mult decât atât, poate preferi să îți cureți aparatul de ras manual, avand in vedere ca un aparat de ras modern se curata usor. Poate pentru tine banii aruncați pe o stație de curățare sunt o risipă.