Aparat de Barbierit Philips Norelco 1160x SensoTouch 2DÎn timp ce Philips vine cu modele variate de aparate de ras care să se potrivească standardelor tale, noi profităm de opțiunile și alternativele aflate pe piață.

Ce trebuie să ști inainte să cumperi Philips 1185

Philips RQ1185/21 este creat pentru cei dintre voi care vreți un pachet de ras performant cu cele mai bune caracteristici și sistem de curățare. Dacă vrei să îti dai cu părerea după ce îl achiziționezi, că sistemul de curățare este prea voluminous sau că nu este necesar să plătești 45$ pentru un sistem jet de curățare pentru a face gaură în portofelul tău, poți sari fericit direct la modelul Philips Noreco 1150x/40 SensoTouch 2D Aparat de ras Electric fara sistemul jet de curățare. Toate aparatele de ras SensoTouch sunt cunoscute pentru atingerea lor fină si rasul fără iritații.

VERIFICA PRET SI DISPONIBILITATE PE EMAG.RO

Dacă ești dispus să îți cureți manual aparatul de ras, atunci 1150x/40 este creat special pentru tine. Aceste modele au aceleași funcții și caracteristici. Singurele diferențe între ele sunt indicatorul de înlocuire al capetelor și aranjamentul lamelor și sistemul Jet de Curățare ca părți suplimentare. Philips 1185 are un tăiș care se ridică și 1150x are un tăiș atașat.

De asemenea, Philips SensoTouch 3D are versiuni si cu sistem de curățare (Philips 1250x/40) și fără sistemul de curățare (Philips Norelco 1250x/40). Ca sa verifici mai multe aparate de ras de bază eficiente și sigure citește review aparat de ras Philips AT890 PowerTouch cu Aquatec.

Mie chiar îmi place idea sa îmi păstrez aparatul de ras în condiții optime. Soluția și jetul de curățare par scumpe, dar trebuie să iei in considerare importanța curățării și lubrifierii aparatului tău de ras, pun pariu că merită. Sistemul jet de curățare îți va păstra aparatul de ras ca nou. Aceasta este una din investițiile la care se vor vedea rezultatele pe termen lung.

Sincer, avem tendința să scadem ratingul unui apar de ras din cauza întreținerii necesare după ras. Scopul nostru numărul unu este să evem parte de cea mai bună experiență de ras. Toți căutam să avem performanța rasului pe care ne-o dorim, fara senzație de iritare și atentă cu tenul nostru. Tot ce trebuie să facem este să căutăm ce este mai potrivit pentru nevoile noastre.

Cea mai Bună Experiență de Ras cu Philips RQ1185

Vorbim des depre inconveniențele din timpul rasului, cum ar fi probleme comune din zona gâtului și a bărbiei. Ca să scăpăm de aceste probleme Gyro-flex oferă mai multă flexibilitate și performanță în timpul bărbieritului. Așa cum ne sugerează denumirea, Gyro-Flex 2d are un capăt care se flexeaza în două direcții diferite că se se ajusteze formelor feței tale. În timp ce capătul comun se flexează in interior în timp ce miști aparatul de-a lungul feței tale. Aparatul de ras este construit să urmărească fiecare curbă.

Un ras cu adevărat bland este posibi cu ajutorul capetelor 2d cu dublă precizie care încorporează căile rasului cu sloturi care taie părul normal sau barba nerasă de câteva zile eficient. Amândoua 2d și 3d folosesc tehnologia de ridicare și tăiere. Pentru o tăiere comfortabilă, părul este ridicat pentru a fi tăiat din prima încercare.

Are o caracteristică de alunecare prietenoasă cu pielea pentru un ras uscat comfortabil sau un ras umed cu minim de iritații pe pielea ta. Aparatul de ras are un “Sigiliu acvatic” umed și uscat care îți permite să îl folosești cum dorești și cum te simți confortabil.

Nu ne așteptăm să cari sistemul jet de curățare atunci când călătorești, dar acesta este un aparat de ras de călătorit prietenos. Bateria grea cu lithium-ion ar trebui să îți ofere 17 zile de ras când este încărcată complet. Apasă butonul de aprins/închis pentru 3 secunde ca să îl activezi sau dezactivezi atunci când călătorești.

CITESTE PARERILE CLIENTILOR PE EMAG.RO

Philips SensoTouch 2D Vs 3D

Așa cum am discutat, diferența dintre 2d și 3d este poziția aranjării capetelor. Capătul aparatului de ras 3d se flexează în 3 direcții, la 360 de grade. Lamele aparatului de ras 2d se flexează în interior, în timp ce capetele aparatului 3d se flexează în interior și în exterior, în timp ce mișcăm aparatul pe pielea noastră. 3d are o construcție unică să capteze mai multe tipuri de păr. Are canale separate pentru păr normal, găuri pentru păr scurt și alte canale pentru păr lung și fire de păr lipite, pe când 2d are un capăt cu precizie dubla pentru păr scurt și normal. 3d are tăișul integrat, iar 2d are un tăiș pe care se apasă.

Aparat de Barbierit Philips RQ1185/21Alte Informații

Te rog să citești manualul foarte atent. Datorită unor operațiuni greșite, tehnici de ras improprii și unui process greșit de curățare, pot fi ințelese greșit ca fiind caracteristici degradante niște rezultate sau experiențe neașteptate.

 

CUMPARA-L CU TRANSPORT GRATUIT NUMAI DE PE EMAG.RO