aparat-de-ras-electric-panasonic-es-lt71-sCu toții urâm sa platim pentru specificații pe care foarte rar le folosim sau apreciem. In ultima perioada aparatele de ras de top iți ofera prea multe opțiuni, si fie de iți place sau, tu platesti pentru ele. Daca esti o persoana caruia ii place simplitatea, sigur iți va placea ce are de oferit Panasonic Arc 3 ES-LT71-S.

Cand am citit review-urile celorlalti utilizatori mi-am dat seama ca va fi un aparat de ras foarte simplu dar eficient in acelasi timp. Acest aparat de ras ofera performanta foarte inalta si un barbierit confortabil in fiecare zi pentru barba mea de grosime medie. Cu un motor linear cu 13.000 RPM (rotatii pe minut) acest aparat de ras va fi miunat pentru barbatii care au o cantitate mica sau medie de par facial. Cel mai puternic aparat electric de pe piata are un motor linear de 14.000 RPM. Deci, nu este o diferenta prea mare intre acesta si un model de top, decat ca motorul aceluia este putin mai puternic. Oricum, vei ajunge sa platesti mult mai mult pentru modelele anuntate cu surle si trambite.

VERIFICA PRET SI DISPONIBILITATE PE CEL.RO

De ce Panasonic ES-LT71-S este cel mai bun aparat de buget mediu

Sistemele cu 4 sau 5 lame sunt putin cam scumpe pentru unii. Sunt putin mai eficiente si mai sofisticate decat Arc 3, asa cum am spus si mai inainte, iar pentru multi oameni diferenta nu este suficenta pentru a justifica pretul mult mai mare. Aparatul de ras Panasonic  ES-LT71-S este probabil cel mai eficient aparat de ras de aproximativ 600 lei si este la fel de bun ca si cele bine cotate.

Puterea motorului este si ea comparabila, poate chiar mai mare decat a multor aparate de ras bine cotate cum ar fi Braun Seria 7 sau Philips SensoTouch 3D. Barbieritul este aproape identic cu cel al unei lame si foarte bland cu pielea mea. Am pielea sensibila, dar nu am avut nici o problema cu acest aparat, aproape nici o iritatie. Din moment ce puterea motorului este mare nu trebuie sa faceti multe miscari pentru a avea un barbierit curat, reducand astfel sansa de inrosire a pielii sau iritatie.Motorul linear al aparatului de ras de 13.000 RPM este foarte impresionanta pentru un barbierit rapid, apropiat si fara iritatii.

Suna bine sa ai un aparat de ras cu 4 sau 5 lame, dar in realitate 3 lame sunt la fel de bune pentru un barbierit fin si apropiat. Capul aparatului de ras se pivoteaza in fata si in spate pentru a urma mai bine contururile fetei. Nu trebuie sa ma lupt pentru un barbierit apropiat nici in locuri ca gat si linia obrazului.

Chiar daca nu sunt fan al baieritului ud, imi place sa ma mai barbieresc la dus cateodata. Puteti folosi aparatul atat pentru barbierit uscat cat si ud. Aparatul de ras ES-LT71-S  este rezistent la apa si se curata usor sub apa curgand fara nici o problema.

Panasonic ES-LT71-S vine cu un sistem automat de curatare si de incarcare, care va curata, usca, reinoi si incarca aparatul tau de ras la o singura apasare de buton. Va trebui sa iti cumperi singur solutia de curatat care este un cost in plus, insa va merita. Nu exista nici o problema de evapoare ca la soulutiile de curatat Braun deoarece solutia este fara alcool. Poti avea in jur de 30 de curatari pe toner ceea ce va ajunge in jur de 60 zile deoarece nu vei curata cu solutie in fiecare zi.

CITESTE PARERILE CLIENTILOR PE CEL.RO

Dezavantaje

Este greu sa scrii ceva de rau despre Panasonic ES-LT71-S. Chiar si asa, nu este cel mai bun aparat de ras de piata, mai ales pentru cei cu par facial des. Daca vrei un aparat de ras mai performant incearca Panasonic Arc 4 sau aparatul de ras Arc 5 cu un motor linear mai puternic si mai multe lame. Cativa utilizatori au sugerat ca trimmerul este sub standard. A inceput sa ma traga de par la o barba crescuta de 2-3 zile.

Pareri finale despre Panasonic Arc 3

aparat-de-ras-panasonic-arc-3Panasonic Arc 3 ES-LT71-S este in mod sigur un aparat de ras de inalta calitate, cu un motor linear rapid, sistem de curatate grozav, durata de viata a bateriei buna si un pret grozav. Se simte ca da acelasi barbierit ca si alte aparate cu mai multe lame. Pentru mine mai multe lame ar insemna un barbierit putin mai rapid, dar nu neaparat o apropriere mai buna.

Acest Arc 3 nu este doar pentru cei cu un buget mic. Este ideal si pentru cei care urasc sa plateasca mai mult decat face, dar bininteles, fara surle si trambite.

BENEFICIAZA ACUM DE TRANSPORT GRATUIT DOAR PE CEL.RO