Aparat de Ras Braun Seria 3 340S-4Dacă ești în căutare de o marcă populară, eficientă și ieftină atunci Aparatul de Ras Braun Seria 3 340 Umed și Uscat este cu siguranță cea mai buna alegere pe care o poți face. Deși prețul nu ar trebui să conteze prea mult atunci când achiziționezi ceva, întotdeauna este binevenit un târg bun.

Vine la un preț accesibil pentru un aparat de ras cu folie, dar are niște caracteristici similare unor aparate de ultimă generație. Deci dacă acesta este aparatul de ras pe care îl cauți de ce sa plătești mai mult atunci când îl poți avea pentru mai putin?

In aproape toate cazurile aparatele de ras din aceeași serie au o funcționalitate de bază similara. Plătești mai mult doar pentru caracterisiticile extra pe care ai prefera să nu le ai. De exemplu, 390cc este un upgrade al 370cc, iar Braun 380S-4 upgrade al 340S-4 și tot așa. Daca preferi Braun Seria 3 cu statie de curatare si incarcare (Braun Clean & Renew), atunci te sfatuiesc sa te orientezi catre aparatul Braun Series 3 350CC.

Braun 380s-4 are o încuietoare precisă și o cască protectoare pe care 340-s nu le are. De asemenea introduce un ecran LED de 3 nivele , spre deosebire de LEDul de 2 nivele al bateriei de la modelul mai vechi. Ultima apariție seria “S” vine cu un sistem de curățare, Ecran Led de 4 nivele, încarcatoare si husă pentru călatorii.

CUMPARA-L ACUM LA PRET REDUS PE EMAG

De ce ai cumpăra Braun Series 3 340?

  • Acesta este cu siguranță pentru tine dacă te bărbierești în fiecare zi înainte să pleci la muncă. Chiar dacă ai o barbă groasă, ar trebui să funcționeze la fel de bine atunci cănd ai barba crescuta de o singură zi. Pentru barba fină merge foarte bine chiar și dupa 2-3 zile de cand ți-a crescut.
  • Braun Seria 3 vine si cu bărbieritul uscat și cu cel umed. În present, acesta este singurul din seria Braun care are ambele atuuri.
  • Dacă nu ai nevoie de aceste caracteristici extra și de sistemul de curățare, poți achiziționa un aparat grozav si economisi în același timp niște bani.
  • Ai nevoie de rezerve foarte ieftine? Rezervele pentru aparatul de ras Seria 3  sunt ieftine și nu ar trebui sa se vadă diferența în buzunarul tău. Braun îți recomandă să înlocuiești rezervele la fiecare 18 luni. Pentru 20$ primești un nou set întreg de rezerve pentru aparatul tău.
  • Uitându-mă la caracteristica pentru călătorit, cred totuși că acesta este mai mult un aparat de folosit acasă decât în călătorii. Neîndoielnic, performanța bateriei este bună pentru călătorit. Poate că vrei să iei in considerare modalitatea de împachetare pentru a călători în siguranță.

Cu unicul sau model cu folie, acest aparat de ras intenționează să prindă cu ușurință fire de păr care cresc în direcții diferite .Funcționează eficient pentru par scurt și par lung datorită triplei acțiuni ale sistemului de tăiere.

Tehnologia SensoFoil direcționează părul spre calea corectă și îl îndepărteaza mai ușor ca niciodată. Lama din mijloc lucreaza mână în mână pentru a ridica părul lăsat și pentru a îl tăia la mărimea dorită.

VERIFICA PRET SI DISPONIBILITATE PE EMAG.RO

Problema părului lung este ușor eliminata cu Sistemul Tripla Acțiune de Tăiere. Acesta este foarte eficient pentru o barbă crescută de trei zile și este usor de folosit pe piele.

Cine nu ar trebui să folosească acest Aparat de Bărbierit?

Dacă ai o barbă cu adevărat aspră, ar trebui inevitabil sa razi in mod repetat aceeași zonă și asta cu siguranța va produce iritații tenului . Pentru aceia dintre voi cu barbă aspră sau care se rad ocazional pentru a îndeparta o barbă crescută mai mult timp, va recomandăm să începeți sa folosiți un aparat de ras de un nivel mai ridicat, cum ar fi Braun seria 7 790cc(recomandare) sau un alt aparat de ras cu o mare performanță (vezi PanasonicESLV81-K). Așa cum am spus mai devreme Aparatele de Ras din aceeași serie au impard aceleasi performanțe , lucrurile extra fiind cele care influențeaza alegerea ta, dar și prețul.

Verdictul nostru

Braun Seria 3 340S este aparut pe piață de ceva vreme, dar încă mai este unul din cele mai bune aparate de ras de pe piață. Aparatul a apărut la timpul potrivit și înca se menține în forță cu inovația sa si alte caracteristici impresionante de ultimă generație. Oferă o performanță grozavă la un preț mai mic de 60$ pe Amazon ( la reducere). Funcționeaza ca un aparat de ultimă generație. Fără îndoială are poziția unuia dintre cele mai bune aparate de ras la un preț de mijloc. Dacă vorbim de un aparat ieftin si durabil Aparatul Braun Seria 3 340s-4 este în topul alegerilor noastre.

OBTINE UN PRET REDUS PE EMAG.RO

Braun Series 3 - 340s-4

9.2

Design

9.0/10

Confort

9.5/10

Baterie

9.0/10

Pros

  • Tehnologie SensoFoil
  • Sistem Triple Action Cutting
  • Trimmer cu precizie pentru păr lung
  • 100% rezistent la apă și lavabil
  • Baterie reîncărcabilă