Aparat de ras Philips 9700

Dacă sunteți dispus să cheltuiți mai mulți bani pe o experiență excepțională de ras, aparatul de ras Philips 9700 S9711/31 poate fi exact ceea ce v-aţi dorit. Acest aparat de ras fără fir cu un finisaj negru atractiv și cu o unitate dublă de încărcare şi curăţare pentru a face curățarea și încărcarea aparatului de ras simplă și ușoară. Acest aparat de ras fără fir are multe opţiuni pentru a îmbunătăţi experiența dvs. de ras.

Verifică Preţul Aparatului de Ras Philips 9700

Aparatul de ras Philips are trei capete de bărbierit, care lucrează împreună pentru a vă oferi cel mai rapid şi cel mai curat bărbierit posibil. Fiecare cap funcționează separat și se poate deplasa în opt direcții diferite care îi permit să urmeze curbele feței. Acest aparat de ras electric promite să taie cu 20% mai mult păr la o singură trecere decât un aparat de bărbierit electric standard. În interiorul fiecărui cap sunt lame de precizie V-Track. Aceste lame de precizie V-Track taie părul îndeaproape și oferă un bărbierit mai confortabil fără tragere sau smulgere. Lamele V-Track se autoascut, deci nu va trebui să vă faceți griji că se vor toci și nu vor funcţiona la fel de bine după un an.

Tehnologia capetelor de tundere Philips ajunge cu până la 30% mai aproape de piele decât alte aparate de ras electrice, oferind un bărbierit mai fin, mai curat, care păstrează fața arătând bine pentru mai mult timp.

Aparat de ras Philips S9711Aveți posibilitatea să utilizați Philips Norelco 9700 umed și să adăugaţi spumă de ras sau geluri pentru a vă ajuta cu barbieritul. Aparatul de ras poate fi folosit şi la duș, dacă preferați să faceţi totul deodată. Desigur, acest aparat de ras electric funcționează excelent şi când este uscat, astfel încât să nu trebuiască întotdeauna să-l folosiţi cu apă sau creme de ras. Vine cu o geantă de călătorie, astfel încât să-l puteți pune în servietă și să-l utilizați pentru retuşări în timpul zilei, mai ales dacă aveți o întâlnire importantă la care trebuie să participaţi.

Geanta de călătorie are o cameră de ventilație, astfel încât aparatul de ras se va usca în continuare şi pe drum. Nu aveţi întotdeauna timp să așteptaţi să se usuce înainte să plecați dimineața.

Încărcarea bateriei promite să păstreze aparatul de ras funcţional timp de 50 de minute pentru procesul de ras, cu o încărcare rapidă de cinci minute care funcționează pentru un bărbierit.

Aparatul de ras Philips Norelco S9711/31 Series 9000 vine cu unitatea separată de curăţare şi de încărcare, cu un finisaj negru potrivit. Introduceţi balsamul fără alcool în baza unității, introduceți aparatul de ras electric cu susul în jos și împingeți maneta în jos. Tot ce trebuie să faceţi pentru a păstra aparatul de ras nou este să apăsaţi butonul.

LINK DE REDUCERE PE eMAG

Aparatul de ras electric va fi curățat cu sistemul de ungere activă. Nu e nevoie să vă spălați aparatul de ras sub robinet pentru a încerca să scoateţi firicelele de păr, deoarece unitatea de curățare va face asta pentru dvs. După ce unitatea spală aparatul de ras, sistemul său de lubrifiere activă va păstra piesele de bărbierit rulând fără probleme. După ce aţi terminat cu această parte a procesului, aparatul de ras va trece la modul de uscare activ. Un indicator avansat de progres vă va spune la care pas este aparatul de ras în acel moment. Atunci când a terminat de curăţat și de încărcat, unitatea vă va avertiza că este pregătită pentru bărbierit.

Aparatul de ras Philips 9700 Series 9000 vine cu o varietate de setări de viteză diferite, astfel încât să puteți alege cea mai bună pentru a vă rade barba. Există trei setări diferite de viteză dintre care să alegeţi. Lent va oferi un bărbierit blând cu pielea, în special pentru pielea sensibilă, în timp ce mediu vă va da un bărbierit mai aprofundat. Setarea rapidă vă va da un bărbierit de mare putere pentru când aveți nevoie de a va aranja rapid dimineața.

Sistem de curatare aparat de ras Philips 9700Una dintre cele mai utile caracteristici pe aparatul de ras Philips este o interfață de utilizator premium, astfel încât să puteți controla aparatul de ras și să vedeţi dintr-o privire pe care setarea este. Această interfaţă de utilizator digital de ultimă oră face din operarea aparatului de ras electric o experiență mai ușoară. Când ridicați aparatul de ras acesta se va ilumina automat cu senzorul său de mișcare încorporat. Indicatorul vă va spune la ce nivel de încărcare a bateriei rămâne. Un indicator de baterie scăzută vă va informa că ar trebui să încărcați aparatul de bărbierit electric curând. În cazul în care este în curs de curățare în unitatea de curățare, vă va spune cât timp mai are din ciclul de curățare. În cazul în care capetele s-au uzat, indicatorul capului de înlocuire vă va da un avertisment că acestea nu funcţionează în mod optim și este timpul pentru a cumpăra unul nou. O un buton de blocare pentru călătorii vă permite să blocaţi aparatul de ras în timp ce vă deplasaţi, pe când indicatorul de blocare pentru călătorie vă va informa că este în modul de blocare.

Dacă aveți barbă sau mustață, capul de tăiere suplimentar de precizie Smart Click vă va permite să ajungeţi în jurul colțurilor pentru un bărbierit mai uşor şi mai precis.

Aparatul de ras Philips 9700 S9711/31 nu e ieftin. Dacă aveți posibilitatea să-l cumpăraţi, atunci vă veți bucura de o experiență de bărbierit care va menține faţa arătând bine toată ziua. Pachetele de îngrijire vor fi, de asemenea, un cost suplimentar, deci nu uitaţi asta când alegeţi bugetul pentru un aparat de ras electric fără fir. Bineînțeles că aţi cheltui la fel de mulţi bani oricum dacă aţi utiliza doar săpun pentru a spăla aparatul de ras.

Verifică Preţul Aparatului de Ras Philips 9700

Atunci când primiţi cutia veți găsi următoarele în interior: aparatul de ras 9700, unitatea de curăţare şi încărcare SmartClean Pro, un cartuș de curățare pentru început, un cap de tăiere SmartClick, cablul de alimentare și o geantă de călătorie, astfel încât să puteți lua aparatul de ras oriunde.

Aparatul de ras Philips S9711/31 9700 este unul dintre cele mai bune aparate de ras electrice fără fir pe care le puteți cumpăra astăzi. Nu numai că este un aparat de ras care promite un bărbierit mai precis decât majoritatea celorlalte aparate de ras, dar şi curățarea lui, întreţinerea și încărcarea fac din îngrijirea aparatul de bărbierit fără fir o experiență mult mai ușoară și va prelungi durata de viață a aparatul de ras atunci când sunt folosite în mod regulat. Mulți bărbați care încearcă linia Philips de aparate de ras fără fir constată că nu merită să se întoarcă la branduri cu prețuri mici.

Caracteristici ale Aparatului de Ras Philips 9700

Tehnologie de detectare a conturului: 8 direcții pentru a urmări fiecare curbă a feţei. Taie până la 20% mai mult păr.

Lame de precizie V-Track: Adună părul în poziția optimă de tăiere, care este un ras cu 30% mai confortabil și mai aproape de piele. Autoascute lamele pentru a asigura un bărbierit de calitate.

Setări personale de confort: 3 setări de viteză. Lent: pentru un bărbierit şi mai blând cu pielea, Mediu: pentru un bărbierit standard aprofundat și Rapid: pentru un bărbierit de mare putere.

Sistemul SmartClean PRO: SmartClean PRO păstrează aparatul de ras ca nou în fiecare zi. Fără alcool, cu formulă potrivită pentru piele și, de asemenea, lubrifiază lamele aparatului de ras pentru a reduce frecarea și pentru a menţine lame în stare de funcţionare optimă. După curățare usucă şi încarcă aparatul de ras.

Afişaj digital: Interfața utilizatorui digital, cu un senzor de mișcare încorporat. Afișarea nivelului bateriei, indicator pentru curățare, indicator baterie, indicator cap de înlocuire și un sistem de blocare pentru călătorii.

Tehnologie AquaTec: Vă permite să vă bucuraţi de un bărbierit uscat și confortabil sau de un bărbierit umed şi răcoritor (în sau în afara dușului) cu gel de ras sau spumă.

Putere Lithium-ion: Bateria oferă 50 de minute de bărbierit, după o încărcare de 1 oră, și o încărcare rapidă de 5 minute furnizează suficientă energie pentru un bărbierit complet.

Geantă Deluxe: Geanta premium a aparatului de ras are un design neted care ocupă mai puțin spațiu în geantă și camera sa de ventilație încorporată usucă aparatul de ras, chiar și atunci când sunteți în mişcare.

Philips 9700 S9711/31 Series 9000

9.5

Design

10.0/10

Confort

9.5/10

Baterie

9.0/10

Pros

  • Tehnologie Contour Detect
  • SmartClean PRO
  • Setări Personale
  • Lame V-Track

Cons

  • Preţul