Fie că vrem fie că nu, societatea modernă impune anumite standarde de frumusețe femeilor. Părul de pe corp este considerat neatractiv și ca atare, trebuie să dispară! Epilarea este de cele mai multe ori un proces dureros, costisitor și care consumă mult timp. Fiecare femeie se supune epilării la un anumit interval de timp și de fiecare dată trece prin acest proces cu oarecare silă. O soluție pentru femeia modernă o reprezintă noua generație de epilatoare IPL, bazate pe tehnologia utilizată în saloanele care oferă un astfel de serviciu. Cu ajutorul acestora, epilarea se face în confortul casei, la intervale sporite de timp.

Ce sunt aceste epilatoare IPL?

Epilatoarele IPL  se folosesc  de o tehnologie bazată pe lumină intens pulsată, care acționează asupra firelor de păr stimulând foliculele să intre în stare latentă, ceea ce duce la încetinirea ritmului de creștere al părului.  Mai mult decât atât, te bucuri de piele catifelată timp îndelungat.

Precum în cazul altor produse, gama de epilatoare IPL este variată și poate fi dificil să descoperi care sunt cele mai bune epilatoare IPL. Tocmai din acest motiv, am decis să-ți prezentăm un top epilatoare IPL care să te ajute să îl găsești pe cel potrivit pentru tine.

Top 3 epilatoare IPL / laser pentru femeia modernă

#1. Remington I Light Prestige IPL6750

Epilator IPL Remington i-Light Prestige - Epilatoare IPLRemington câștigă primul loc în topul epilatoarelor IPL datorită tehnologiei unice PROPULSE, care țintește părul direct la rădăcină, eliminându-l definitiv.  Îl poți utiliza atât pe corp cât și pe față și pielea ta va fi netedă și catifelată. Este însoțit de accesoriu pentru zona inghinală și unul pentru față și are un design ergonomic, care contribuie la confortul în utilizare.

Un beneficiu adăugat este că poate fi utilizat și pe corpul bărbaților, cu aceeași eficiență, pentru a înlătura părul de pe piept, umeri sau spate. Așadar, acest epilator este potrivit atât pentru tine cât și pentru cel drag, fiind o investiție avantajoasă. Prețul este mediu, fiind aproximativ 1100 de lei.

VERIFICA PRET SI DISPONIBILITATE AICI

#2. Phillips Lumea IPL SC2005/00

Epilator Philips Lumea IPL SC2004 - Epilatoare IPLPhillips ocupă al doilea în topul nostru datorită caracteristicilor sale impresionante,  fiind un produs care oferă o scădere semnificativă a creșterii părului, 75% din părul inestetic fiind eliminat dupa 3 ședințe.

Pielea rămâne netedă și catifelată timp de 2 luni, după ce ai utilizat aparatul de câteva ori. Ce este important de reținut este faptul că tratamentul nu durează mult. Ai nevoie de doar 15 minute pentru părul de pe picioare, lucru posibil datorită accesoriului cu care este prevăzut, ce are suprafață de aplicare mai mare.

VERIFICA PRET SI DISPONIBILITATE AICI

Dacă dorești să elimini părul corporal fără prea mult efort și fără vizite lungi la salon, acest epilator IPL Philips poate fi soluția perfectă pentru tine. Desigur însă că trebuie să ții cont și de investiția inițială, care este una destul de semnificativă, prețul aparatului fiind de aproximativ 1200 de lei.

#3. BaByliss IPL Homelight G935E

Epilator IPL BaByliss Homelight G934E - Epilatoare IPLLocul al treilea din topul celor mai bune epilatoare IPL este ocupat de BaByliss, un produs ideal mai ales dacă este prima dată când utilizezi tehnologia IPL. Este ușor de utilizat, datorită designului său compact și elimină până la 90% din părul nedorit. Îl poți utiliza și pe față și pe corp,  deoarece nu folosește raze UV.

Are compatibilitate ridicată, fiind potrivit pentru 5 tipuri de piele și este prevăzut cu accesorii precum ochelarii de protecție. Investiția într-un astfel de aparat este minimă, prețul fiind de aproximativ 1000 de lei.

Dacă ai decis să elimini din viața ta rutina epilării, cu ajutorul acestor epilatoare IPL viața ta devine mai ușoară. Scapi de părul inestetic, de drumurile la salon, de durerea infernală cauzată de alte metode de epilare și obții piele catifelată pentru timp îndelungat. Indiferent de modelul ales, investiția ta se va dovedi a fi utilă!

VERIFICA PRET SI DISPONIBILITATE AICI