Aparat de Ras Braun CoolTec

Ce ar fi să îngheți iritațiile bărbieritului? Aparatul de Ras Braun CoolTec încorporează o tehnologie care îți va calma pielea în timp ce te bărbierești, spre deosebire de ate aparate de ras care atrag căldura. Acest aparat este o inovație de la Braun pentru o experiență lipsita de iritații, cu adevarat o cale geniala de a scăpa de piele iritată, înroșită, care te arde sau te mănâncă.

CUMPARA-L LA PRET REDUS PE EMAG.RO

Aparatul de Ras Braun CoolTec – Specificații Inovatoare

Specificatii Aparat de Ras Braun CoolTecConform unui studio, mai mult de 40% din bărbați suferă de un fel de sensibilitate a pielii. Dacă citești una sau două recomandări Braun CoolTec înainte sa cumperi, ai grijă să te uiți ce spun clienții despre Tehnologia Thermo-Electric-Cooling. Această tehnologie este cea care face aparatul unic și îl deosebește de restul aparatelor de ras.

Acest aparat are Cooling Bar și Thermo-Electric Cooler. Bara din aluminiu care răcește este integrate în capătul aparatului și acționează ca gheața în timp ce te bărbierești. Bara care răcește face contact cu pielea în timp ce te bărbierești și oferă o senzație revigorantă. Trebuie doar să apeși un buton și temperature bării de racire scade cu 20°C. Cănd te bărbierești simți o răcire a pielii. Aceasta evită ca lama să te ardă și să îți înroșească pielea. Din această cauză, mulți consideră Braun Colltec cel mai bun aparat pentru piele sensibilă.

VERIFICA PRET SI DISPONIBILITATE PE EMAG.RO

Un alt avantaj este că nu ai nevoie de cream sau gel pe care sa le folosești concomitent cu acest aparat. De fapt, ar trebui să eviți să folosești orice fel de spumă sau ge pentru că ar putea acționa ca un termoizolator și ar putea strica aparatul. Din moment ce este foarte puțina sau chiar deloc senzație de iritație este probabil să nu ai nevoie de un balsam după bărbierit. Poți folosi acest aparat de rasp e piele umedă și uscată.

Atunci când ai pielea sensibilă vei fi sfătuit să nu repeți bărbieritul aceleiași zone pentru că asta poate atrage iritația, dar majoritatea dintre noi nu țin cont de asta. Atuul acestui Aparat de Ras Braun CoolTec nu este doar abilitatea de a răci pielea în timpul bărbieritului, dar și faptul că aparatul de ras prezintă un motor rezonabil de puternic cu sistem Adaptabil de Taiere pet rei nivele, producând cu ușurință un bărbierit dorit. Barba medie aspră nu va avea nici o problemă deși poate fi un pic greu pentru cei cu barba cu adevărat groasă.

Ca și alte aparate de top din Seria Braun, acest dispozitiv vine cu o curățare automată și system de încărcare. Folosește un fluid de curățare bazat pe alcool care se presupune că elimină 99.99% din germeni și bacterii. Curăță, lubrifiază, parfumează și încarcă. Acesta este un atuu de lux dacă nu mai vrei sa cauți.

In spatele aparatului este atașat un tăiș ca să lucrezi la mustață, obraji sau barbă. Viața bateriei dureaza până la 45 de minute de bărbierit intens, și poți încărca total bacteria într-o oră sau poți opta pentru o încarcare rapidă de 5 minute pentru un singur ras. Acest Aparat de Ras are un design elegant si o construcție durabilă.

VEZI PĂRERILE CLIENȚILOR PE EMAG.RO

De ce Braun CoolTec nu va Funcționa pentru Unii

Braun CoolTec este o alegere mijlocie în privința aparatelor de ras. Este comparat cu modelele din Braun Seria 3 nu este cea mai bună alegere pentru oameni cu barbă aspră. Dacă ai un păr facial aspru este mult probabil să încerci mai multe aparate ca să ajungi la rezultatele aparatelor de genul Panasonic ES-LV81-K Arc 5 sau Braun Seria 7 790cc. Deși acest aparat este o alegere excelentă pentru oameni cu pielea sensibilă, pur și simplu nu este aparatul care îți va oferi senzația unui bărbierit de clasă înaltă. Cei care au o barbă foarte aspră ar trebui să caute un aparat de ras mult mai avansat.

Concluzii

Pareri Braun CoolTecAcest Aparat de Ras Braun CoolTec poate că nu este la fel de bun ca Braun Seria 7 sau Braun Seria 5 in termini de performanță și apropiere, dar este cu siguranță un aparat bun, în special pentru aceia care au pielea sensibilă. CoolTec este în Seria 3 a Aparatelor de Ras Braun, care este destul de populară. Din nou, dacă ai păr deschis spre mediu, aparatul de ras nu va avea nici o problem în a îți oferi bărbieritul dorit.

Mai mult ca sigur, vei fi mulțumit de acest aparat de ras dacă suferi de iritații de piele atunci când folosești alte aparate. Este cel mai bun aparat de ras electric pentru piele sensibilă de pe piață pentru că este adresat tenului iritat datorită modelului de aparat de ras în sine.

PRET REDUS SI TRANSPORT GRATUIT PE EMAG.RO