Aparat de Ras Braun 5090CC

Aparatul de Ras Electric Braun 5030S este aici pentru cei care au o piele extrem de sensibilă atunci cand vine vorba de comfortul bărbieritului.

CUMPARA-L ACUM LA PRET REDUS DE PE EMAG.RO

Specificatii Braun Series 5 5030S

Noul Flex Motion Tec – Această nouă tehnologie oferă bărbieritul mult dorit fără sa pui prea mare presiune pe pielea ta. Acesta este unul din motivele pentru care oamenii cu piele sensibilă experimentează mai puțina senzație de iritație cu Braun 5030. Aparatu de ras este de trei ori mai adaptat în comparație cu alte aparate din gama Braun.

De ce este așa bună această specificație?

Suspensia individuală a elementelor permite detectarea chiar și a celui mai fin contur din cea mai dificilă zona a feței pentru o performanță fina a bărbieritului.

Are cinci unghiuri de mișcare ale capătului adaptabil pentru un ras comfortabil variind de la 0 la 2 inainte și de la 0 la 2 înapoi.

Daca ai pielea iritată în timp ce te bărbierești, încearcă acest aparat pentru un ras fin fără nici o iritație sau înroșire.

  • Noua Unitate de Putere – Braun Seria 5 are un motor cu 20% mai puternic pentru un ras mult mai rapid și efficient în comparație cu alte aparate de ras Braun. Nu este nici o problemă nici măcar cu cea mai deasa barbă, vei avea parte de un bărbierit curat și dorit.
  • Stația de încărcare – Aceasta este prima de acest fel în lume, având pantru funcții în același timp: curăță, lubrifiază, încarcă și selectează un program de curățare astfel încât este gata pentru următorul ras. Aparatul tău de ras arată ca nou dupa fiecare folosire cu o curățare puternică cu o soluție pe bază de alcool.
  • Calitate – Este un produs de calitate de la Braun, fabricat in Germania la cele mai inalte standarde de calitate si testat pentru a rezista cel putin 7 ani
  • Design Opti Foil – Opti-Folia acestui Aparat de Ras este construită să captureze mai mult păr și ofera cea mai dorita bărbierire la care ai sperat vreodată.
  • Active Lift – Părul lipit de piele este dificil de îndepărtat cu orice aparat de ras, dar nu și cu acesta, din cauza singurului tăiș mijlociu patentat din lume. Dacă ai nevoie să tai părul facial sau perciunii, trebuie doar să ridici dispozitivul și îl vei îndepărta cu ușurință.

VERIFICA PRETUL PE EMAG.RO

Cat de mult dureaza bateria?

Durabilitatea bateriei nu este diferită de cea a majorității aparatelor Braun, care vine cu o baterie Li-Ion. O ora de încărcat îți oferă un ras intens de 45 de minute. Pentru un singur bărbierit poți efectua o încărcare rapidă de numai 5 minute. Are de asemenea o lumina de indicare a vieții bateriei.

Aspect: Nu te puteai aștepta să aibă un aspect mai plăcut la acest preț. Dimensiunile aparatului de ras sunt 6.2” X 6.2” X 10”. Este neted și are o categorie ușoară cu un mâner punctat din cauciuc, pentru o prindere comfortabilă și fermă în timpul bărbieritului. Are cinci indicatoare de putere a nivelului ca să poți verifica puterea și să ai siguranța unui ras neîntrerupt.

Puncte Negative

Unii clienți sugerează că lamele sunt prea scurte pentru un bărbierit lejer.

Cartușul de curățare necesită înlocuire din când în când, ceea ce este de neașteptat pentru un aparat de ultimă generație și costă mulți bani.

Uneori trebuie să repeți mișcarea și să te chinui să razi părul lung pe care l-ai ratat la primul bărbierit. Ca să fiu sincer, merge perfect pentru păr scurt, ( cee ace este adevărat pentru orice aparat). Pentru o performanță optimă, taie părul mai lung la o mărime mijlocie, pentru a obține un bărbierit perfect din prima încercare.

Nu ne oferă un bărbierit asemănător cu aparatul de ras manual. Acest aparat de ras este pentru cei care se rad cel mai bine atunci când pieea este uscată. Dacă dorești aceeași serie cu funcționalitate umed/uscat, atunci ar trebui să iei in considerare modelul Braun Seria 5 5030S, care are un preț asemănător.

O comparație rapidă cu celelalte serii

Braun Series 5 nu are tehnologie inteligenta Pulsonică, la fel ca Braun 7 790cc. Braun 790cc are nevoie de 50 de minute pentru o încărcare complete, pe când Braun 5090 are nevoie de 45 de minute. În rest, are caceleași trăsături și tehnologie, dar Braun 5030 este mai bun decât trei serii de aparate de ras, ca 380cc, cu capatul adaptabil și lama mijlocie avansată, pe când Braun 3 Seria 340-S vine cu opțiunea umed/uscat pentru o flexibilitate mai mare.

Avantaje

Este foarte lejer să îl iei cu tine în călătorii, cu o carcasă rezistentă inclusă în pachet.

Are o baterie care durează mult, deci nu există nici o problemă să îl iei cu tine într-o călătorie fără încărcător. În ciuda lamei „prea scurte” are de asemenea avantajul de a putea fi folosit în timp ce este în priză, dacă te prinde cu bateria moartă, ceea ce sigur nu ar trebui să se întâmple prea des ținând cont că ecranul bateriei îți va aminti mereu când trebuie să îl încarci din nou pentru următorul ras. Vine cu o putere standard de 100v pana la 240 volti.

Capătul adaptabil ajustabil îți oferă bărbieritul mult dorit în mai puțin timp datorită motorului de mare putere. Garanție și retur: Producătorul îți oferă 60 de zile în care poți primi banii înapoi și o garanție de doi ani.

Aparat de Barbierit Braun 5090CCUltimele concluzii

Arată foarte bine și oferă opțiuni excelente pentru acest preț. Să fiu foarte sincer, nu îți oferă același bărbierit ca o lamă de ras. În orice caz, dacă te razi regulat, acesta este aparatul potrivit pentru tine. Cum au spus și alții, este foarte gentil chiar și pentru cea mai sensibilă piele datorită noii tehnologii.

AFLA PROMOTIA CURENT PE EMAG.RO