Aparat de Barbierit AquaTouch Philips AT890Philips AT890 PowerTouch cu Aquatech este aparatul nostru de ras Philips favorit din categoria modelelor de mijloc. Performanța și valoarea raportată la preț pe care acest aparat de ras le oferă este ceva greu de găsit pe piață.

Ca să vorbim mai pe înțelesul tău, aparatele de ras Philps Norelco vin în patru categorii/serii fiecare cu subcategoriile ei:

  • Senso Touch 3D și 2D
  • Powertouch with Aquatech / AquaTouch
  • Powertouch
  • Basic

VERIFICA PRET SI DISPONIBILITATE PE EMAG.RO

Philips AT890 și SensoTouch 2D/3D

Ne-ar plăcea să punem Aparatul de Ras Philips AT890 între modelele de mijloc și cele de ultimă generație. Acesta este cel mai bun model dintre aparatele electrice de ras Philips la un preț de mijloc, dupa cele de ultimă generație ca Philips SensoTouch 3D/1250x sau 1280x. Philips AT890 are caracteristici similare cu SensoTouch 2D. Acestea fiind spuse, poți trece foarte simplu peste trăsăturile în plus din 2D și plăti mai puțin pentru AT890 pentru caracteristici similare sau poți trece foarte simplu la unul din cele mai bune Aparate de Ras Philips, seria 3D, dacă vrei să țintești mai sus de AT890.

Acest aparat de ras este produsul rezultat dupa un lung șir de studii și inovații pentru a construi cel mai accesibil aparat de ras electric pentru bărbați. Ca să evitam cofuziile nu intrăm în detalii dar verifică trăsăturile urmatoarelor sale modele imediat apărute.

Comparații cu Modelul Anterior

Philips AT750 AquaTouch (Link cu Reducere pe eMAG) cu AquaTeck, modelul anterior, este similar cu aproape orice caracteristică din AT890 și este oferit la un preț mai mic. Singura diferență sunt capetele flexibile din AT750 și Smart Pivot din AT890. Capetele flexibile se ajustează curbelor și liniilor feței tale și capetele Smart Pivot permit tuturor celor trei capete să mențină contact apropiat cu pielea prin apăsarea și eliberarea individuală presiunii. Acesta este beneficiul în a trece de la AT750 la Philips AT830, sau cel mai bine la AT890. Nu gresesti cumpărând oricare dintre aceste modele, dar eu personal îl prefer pe ultimul.

CITESTE PARERILE CLIENTILOR PE EMAG.RO

Ce este Impresionant la Philips AT890

Opțiunile umed / uscat la un aparat de ras performant sunt mai mult un clișeu în zilele noastre. Oricine știe că părtile integrate ale unui aparat de ras performant întotdeauna includ ambele opțiuni umed și uscat. Bărbieritul cu un aparat de ras electric este mai ușor ca niciodată acum. Sincer să spun, înca nu renunțăm la vechiul aparat pentru că ne dorim să ne radem așa cum vrem. Acest aparat de ras Philips are o siguranță Aquatech de-a lungul aparatului pentru a îl folosi confortabil în duș sau pentru un bărbierit rapid, uscat. Aceasta caracateristică ne-a ajutat pur și simplu să luam o decizie concentrându-ne și pe alti factori.

Fiind mulțumiți cu opțiunea umed/uscat vrem să ne concentrăm și la capete/lame și tehnologia de tăiere. Pentru a avea un ras eficient din prima încercare, Phillips Powertouch AT890 Aquatech a introdus o nouă carecteristică pentru a tăia individual firele de păr lungi și cele scurte cu sistemul Dual precizie. Pentru a reduce iritația și performanța tăierii , făra a lasa fire de păr, tehnologia „Super Lift and Cut” ridică și taie firele de păr confortabil. Acesta este important pentru că nu vrem sa revenim cu aparatul din nou și din nou în aceeași zonă producand iritare și alte complicații pe pielea noastră.

Modelul de început (6945) și alte modele de mijloc de aparate de ras precum PT720 si PT730 vin cu un timp de încărcare de 8 ore, sau folosirea cu el nebăgat în priză 30-40 de minute. Aparatul de Ras AT890 are nevoie de un timp de încărcare de doar 1 oră si 40 de minute ca și aparatul de ras SensoTouch 2D.

Aparat de Ras Philips AT890Acesta este cu adevărat un aparat de ras de o performanță medie pentru cei care sunt mereu pe drumuri. Când te grăbești îti permite de asemenea sa ai un bărbierit rapid cu un timp de încărcare de doar 3 minute. Suntem cu adevărat impresionați de motorul silențios. Motorul acestui aparat de ras nu produce un bâzâit, ca zgomotul pe care îl produc alte aparate la același preț.

Poate că vrei să compari recomandările acestui aparat de ras rotativ AT890 cu alte Aparate de Ras cu Folie din aceeași gamă, cum ar fi Braun Seria 3 (review aici), care este un Brand Cunoscut, Ieftin și Eficient. Dacă nu, verifică lista nostră pentru cele mai bune 5 aparate de ras de pe piață.

CUMPARA-L CU TRANSPORT GRATUIT DOAR PE EMAG.RO