În urmă cu cativa ani, aparatele electrice de bărbierit te puneau pe gânduri. Erau foarte scumpe și performanța lor nu se deosebea foarte mult de cea a unui aparat normal de ras. Mulți le considerau o risipă de bani! Apoi, Braun au scos pe piață seria lor de aparate electrice inovatoare pentru ras. Acest Braun seria 7 71-S7200cc Pulsonic este cel mai bun din toate timpurile.

Dacă citești orice review legat de Braun Seria 7 71-S7200cc lăsat de utilizatori reali (click aici), vei observa că toți sunt mulțumiți de performanța și calitatea acestui aparat de ras. Braun Seria 7 este popular nu datorită eficienței și puterii, ci în primul rând pentru că ține cont de detalii și pune la punct aproape orice problemă legată de bărbierit. Plus ca are un preț foarte rezonabil.

CUMPARA-L ACUM LA PRET REDUS DE PE EMAG

Noutate: Braun a adăugat o altă variantă în Seria 7 a aparatelor de ras – BRAUN SERIA 7 71-S7200cc înlocuind Seria 7 790CC ca o variant de top. Acest nou 71-S7200cc este capabil de un ras umed și uscat la un preț additional de numai 30$. Aceasta este o alegere grozavă pentru cei care preferă un ras umed , confortabil si cu mai puține șanse de iritație.

De la apariția Seriei 7 779 CC, reducerea pentru Seria 71-S7200cc din capătul listei de prețuri a fost îndepărtată. Poate că vor întrerupe modelul. Acum primesti mai multa valoare raportata la prețul unui Braun Seria 7 71-S7200cc.

Dacă vrei un model mai ieftin din Seria 7 și nu îți pasă de bărbieritul umed, Braun Seria 760CC este o opțiune bună la un preț rezonabil. Diferențele dintre 71-S7200cc și 760CC sunt neglijabile. Nu există finisare metalică, opțiune rapidă de curățare și nu există selecție automata a programului la Braun Seria 760CC comparat cu 71-S7200cc.

 3 Motive pentru care Braun Seria 7 este alegerea perfectă

Cel mai important lucru în legătură cu fiecare aparat de ras este apropierea. În mod nesurprinzător unii oameni folosesc aparatele electrice de bărbierit doar din conveniență și doar dacă vor un barbierit care seamana cu cel al unei lame de ras. Acest lucru nu va fi necesar cu Braun seria 7 790cc. Te poți aștepta la un barbierit remarcabil cu acest aparat de ras electric.

Să îți explic de ce acesta nu este ca orice alt aparat de ras electric. În primul rând folosește OptiFoil, o foile avansată construită să taie părul mai adânc din rădăcină și să ofere apropierea pe care toți ne-o dorim. Are găuri special create să îndeplinească aceasta sarcină fara efort, oferind confortul extrem.

Acest OptiFoil ajută de asemenea să prindă mai mult păr în mai puține mișcări, reducând considerabil timpul pe care îl folosim bărbierindu-ne. În plus, aparatul de ras folosește Tehnologia Pulsonic, producând 10000 microvibrații pe minut, tăind astfel mai mult păr intr-un timp considerabil mai scurt.

Aruncă o privire la Braun Series 7 de mai jos si observă cele două OptiFoil în ambele părți ale tăietorului central.

Cap de Taiere Braun Series 7 790cc

Al doilea factor este confortul. Aparatele electrice de ras Braun sunt nemaipomenit de confortabile și acest lucru este exceptional. Există o linie mai rapidă a motoarelor de ras la aparatele de bărbierit Panasonic Es-LV-81-K Arc 5 si Panasonic ES-LA93-K care sunt cunoscute să ofere un bărbierit mai apropiat într-un timp mai scurt, dar niciunul dintre aceste aparate de ras nu poate întrece Seriile Braun 7 în confort. Dacă ai pielea sensibilă, acesta este un aparat pe care te poți baza. De asemenea aparatul este foare ușor de ținut în mână.

Și nu în ultimul rând, un alt avantaj al Braun Seria 7 este ca poate face față zonelor cu probleme foarte eficient, cum ar fi zona gâtului și a bărbiei. Majoritatea aparatelor de ras nu vor oferi un rezultat bun în privința acestor zone, în general lamele de ras lăsând tăieturi și sângerări. Firelor de păr crescute sub piele este întotdeauna dificil să le faci față. Din acest motiv, Braun a introdus patentatul tăietorul din mijloc ActiveLift (vezi imaginea de mai sus) care va tăia firele de păr crescute sub piele fără nici o dificultate.

CITESTE AICI REVIEW-URI PE EMAG

Alte Specificații care fac bărbieritul atât de plăcut

Conturul adaptabil al capătului de ras

Capătul pivotant al aparatului de ras face ca bărbieritul să pară o adiere. Aparatul de ras se va adapta cu ușurință conturului feței și gâtului tau. Capătul său flexibil asigură adaptare facilă maximă și nu lasă nici un loc neatins. Foarte rar va fi nevoie să faci mișcări repetate, așa cum se întâmplă cu majoritatea aparatelor de ras.

Setări personalizate

Toți avem tipuri diferite de păr și piele, din această cauză avem nevoie de aparate de ras diferite. Este greu să fie îndeplinite toate cerințele pentru toată lumea într-un singur aparat de ras. Dar Aparatul de Ras Braun Seria 7-790cc Pulsonic a făcut o treaba bună oferind trei tipuri moduri personalizate de  ajustare ale  aparatul de ras în funcție de piele și barbă. Poți alege Extra Sensibil, Normal si Intensiv la acest aparat de ras.

Curățarea și încărcarea dispozitivului

Curățarea aparatului tău de ras după fiecare folosire este esențială pentru o performanță îndelungată, dar această sarcină poate fi plictisitoare și vazuta ca o pierdere de timp. Noul system Braun Seria 7 automat va curăța, lubrifia, usca, parfuma și încărca aparatul de ras doar prin apăsarea unui buton. Aceasta nu doar va spori performanța lamelor dar va și prelungi durabilitatea aparatului de ras.

Soluția de curățat pe baza de alcool omoară de asemenea 99.9% din germeni și lasă un reconfortant parfum de lămâie. Braun Seria 7 este 100% rezistent la apă și se poate spăla în totalitate. Dacă îl preferi fără curățare și dispozitiv de încărcare poți opta pentru Seria 7 720S.

Dezavantaje

Absența unui aparat de ras umed este intradevar un dezavantaj. Poate că nu sunt un fan al bărbieritului umed, dar toți ne dorim un rasfaț din când în când. În mod normal, aparatele pentru utilizare uscata si umeda sunt disponibile la alte aparate branduri precum Panasonic, Philips și Remington.

Aparatele de ras Braun Seria 7 oferă acum un bărbierit Umed și Uscat cu ultima Serie 7 71-S7200cc. Singura diferență între Braun Seria 7 71-S7200cc și Seria 7 790CC este Bărbieritul Umed la 71-S7200cc și o diferență adițională de preț de 30$.

O altă grijă este legată de fluidul de curățare. Atunci când sigiliul se rupe, tinde să se evapore chiar dacă îl folosești sau nu. Poți să eviți acest lucru dacă resigilezi dispozitivul cu capacul original.

Comparație cu Braun Seria 5

Braun Seria 5 vine fără tehnologia Pulsonic, având un rol important în capturarea a mai mult păr, aceasta fiind foarte folositoare în special pentru oameni cu barbă deasă. Echipat cu un dispozitiv linear mai rapid, Seria 7 îți poate o oferi un bărbierit mai dorit și o experiența mult mai bună. Lipsa modurilor personalizate este un alt dezavantaj la Seria 5. În orice caz, Seria 5 este foarte sigură și pune mai mult preț pe banii tăi dacă nu ai o barbă mult prea aspră. Braun Seria 340S-4 este de asemenea o alegere grozavă dacă nu ai un păr facial subțire.

Comparații între diferite variante ale Seriei 7

 Sistem de curățare și reînnoireCurățare rapidăIndicator de status al igieneiAfișaj
Braun Seria 7 790ccDaDaDaAfișaj LCD pentru starea bateriei și igienă
Braun Seria 7 760ccDaNuNuAfișaj LED 5+1 pentru starea bateriei
Braun Seria 7 720sNuNuNuAfișaj LED 2+1 pentru starea bateriei

Noi recomandăm Braun Seria 7 pentru eficiență, comfort și calitate. Acesta este unul dintre cele mai bune aparate de ras pe care îl poți cumpara. Și este un exemplu de tehnologie Germana care cu siguranță te va impresiona.

PRET REDUS SI TRANSPORT GRATUIT DOAR PE EMAG

Braun Series 7 - 71-S7200cc

9.7

Design

10.0/10

Confort

9.5/10

Baterie

9.5/10

Pros

  • Bărbierit foarte apropiat
  • Ușor de spălat
  • Silențios
  • Design atrăgător
  • Ușor de folosit

Cons

  • Prețul