Aparat de ras Remington Titanium-X F7800In primul rand, acesta nu este cel mai bun aparat de ras electric cand ai o barba grea si cauti o asemanare cu lama de ras. Dar daca cauti al doilea cel mai bun aparat de ras care nu iti va face o gaura in buzunar atunci Remington Titanium-X F7800 este cea mai buna alegere. Pentru aceeasi calitate si eficienta vei plati aproape dublu pentru alte branduri ca Braun, Philips sau Panasonic.

O multime de oameni subestimeaza aparatele de ras electrice Remington. Si asta nu fara motiv. Chiar daca Remington este vechi de 75 de ani pe piata, a avut o perioada de declin asupra calitatii de-a lungul anilor. Dar dupa cum vazut, unele din ultimile lor aparate de ras sunt imbunatatite in calitate ca in vechile timpuri si ofera si cel mai bun pret. Aparatele de ras Flexman si Flex & Pivot Titanium-X F7800 sunt printre cele mai bune alegeri din ultimile lor creatii. Deci daca ai o barba de marime medie si vrei un aparat de ras decent cu caracteristici decente atunci acest Remington Titanium-X F7800 te va impresiona, mai ales asupra pretului.

AFLA MAI MULTE DETALII PE EMAG.RO

Lucruri care imi plac la Remington F7800

Aproprierea barbieritului

Acest aparat de ras foloseste un sistem de taiere in 3 stadii cu doua folii flexibile de otel si un trimmer interceptat intre cele doua folii. Cele doua folii flexibile din otel sunt fabricate din otel chirurgical si ofera un barbierit decent si apropiat. Nu seamna deloc cu sistemul de 5 lame de la Panasonic sau Braun Seria 7 in apropriere, dat totusi as spune ca este destul de aproape pentru un aparat de ras care costa 410 lei cu discount. Va citi contururile faciale cu probleme ca zona gatului fara prea multe probleme tehnologia paratului full flex si pivot.

Mai putina iritatie

Printre multele aparate de ras cu folie, incluzand si multe aparate high-end, eu as vota cu Remington F7800 pentru o experienta a barbieritului fara iritatii. Poate este din cauza lamelor din otel chirurgical, dar nu am avut nici o iritatie pe fata. Pielea mea este sensibila si indiferent cat de bun este aparatul de ras am iritatie in acelasi loc de 2-3 ori, dar nu cu acest aparat.

Cutie aparat de ras Remington Titanium-X F7800Curatare usoara a aparatului

Aparatul de ras este usor de curatat. Il poti clati pur si simplu sub apa sau daca preferi sa desfaci capacul capatului aparatului de ras pentru o curatire mai amanuntita. Este foarte usor sa desfaci si sa atasezi la loc folia care acopera capatul aparatului de ras. De fapt curatarea se face atat de usor incat nu vei simti lipsa curatarii automate inclusa in alte aparate high end.

Altele

Acest aparat de ras nu este foarte galagios ca alte aparate de ras cu folie. Este mai silentios decat alte aparate mai scumpe de pe piata. Mai mult, acest aparat de ras este foarte usor si confortabil de tinut. Chiar si trimmerul din spate este creat bine pentru un barbierit corect si apropiat desi nu m-as astepta la cele mai bune rezultate. Aparatul de ras are 2 ani garantie. Ofera o durata de viata a bateriei foarte buna. La fel ca si la celelate aparate de ras o incarcare simpla va dura 60 minute.

CITESTE AICI MAI MULTE PARERI ALE CLIENTILOR

Lucruri care nu-mi plac la Remington F7800

Exteriorul aparatului de ras este mai mult din plastic, si arata ieftin fata de alte aparate high end. Nu vei obtine aproprierea de lama de ras pe care o obtii la alte aparate de ras, dar considerand ce face in total nu este rau deloc. Daca urmaresti instructiunile lor trebuie sa schimbi ecranul si lamele la cel putin 6 luni, ceea ce urca pretul cu inca 150 lei pe an. Asta este destul de scump pentru un aparat de ras mediu.

Ganduri finale

Remington Titanium-X F7800 nu este un aparat de ras grozav cu factori wow dar nici nu sunt multe de care sa te plangi. De fapt va fi foarte bun pentru oameni cu barba mica sau medie, dar oamenii cu barba groasa ar terbui sa abandoneze ideea de a achizitiona unul. Este o achizitie buna mai ales din cauza pretului.

CUMPARA-L ACUM DE PE EMAG.RO