Dupa o verificare amanuntita a aparatelor de ingrijire personala de pe piata, am creat propria lista cu cele mai bune aparate de ras electrice din 2023. Aceste modele sunt cu adevarat mai bune decat toate celelalte.

Nu este usor sa iti alegi aparatul de ras cel mai potrivit pentru barba, pielea si preferintele tale. Daca iti cauti cel mai bun aparat de ras electric, ai ajuns la locul potrivit! Putine site-uri iti vor oferi la fel de multe comparatii, liste si review-uri.

Aparatul de ras electric este esential pentru orice barbat. Daca femeile isi pot petrece tot timpul avand grija de fiecare firicel de par de pe gene si sprancene, de ce sa nu investim si noi barbatii in cel mai bun aparat de ras pentru nevoile noastre personale?

Alegerea celui mai bun aparat de ras este conditionata de mai multi factori, cum ar fi usurinta in utilizare, curatarea usoara a acestuia, abilitatea de a obtine un barbierit apropiat si curat, performanta, pretul, durabilitatea si garantia produsului. Luand in considerare toti acesti factori am conceput lista noastra cu cele mai bune aparate de ras electrice din 2023.

Top aparate de ras electrice în 2023

Aparatul de Ras Panasonic ES-LV6U-K

Panasonic ES-LV65-S - Aparate de ras electriceReview aparat de ras Panasonic ES-LV65-S
Ai o problema cu parul de pe fata? In cazul asta, vestea buna este ca Panasonic ES-LV6U-K, primul aparat electric din lume cu 5 lame, vine in ajutorul tau. Iti ofera un barbierit mult mai rapid si mai curat decat alte aparate de ras de top disponibile. Acest aparat de ras este uimitor cand vine vorba de tehnologie si eficienta. De exemplu, are nano lame de 30 grade pentru un barbierit curat, curatare automata si sistem de incarcare, un trimmer incorporat si este 100% rezistent la apa.Multi utilizatori l-au descris ca pe cel mai bun aparat de ras pe care l-au folosit vreodata. Desigur, acest aparat de ras nu este perfect pentru toata lumea, este destul de scump si ce cu putin par facial nu ar avea nevoie sa investeasca atat de mult cand pot folosi la fel de eficient unul mai ieftin. Acestea fiind spuse, si bazat pe performanta totala, acest aparat de ras rezistent la apa poate fi folosit pe ud (folsind gel de ras) sau uscat, ocupa locul 1 in lista noastra de cele mai bune aparate de ras electrice.

VERIFICĂ PREȚUL PE EMAG

Aparatul de Ras Braun 71-S7200cc Seria 7

Review aparat de ras Braun 799CC Seria 7
Braun Seria 7 71-S7200cc detine pozitia numarul 2 de pe lista noastra cu cele mai bune aparate de ras electrice in 2023. Acest aparat de ras este considerat a fi cel mai modern de la Braun, cu tehnologie de ultima generatie. Sistemul de barbierit complet flexibil ofera o adaptabiliate faciala maxima. Cele trei moduri de barbierit – extra sensitiv, normal si intens ii permite  sa actioneze eficient in diferite zone faciale si in diferite contururi faciale, oferindu-ti un barbierit complet si apropiat. Produce 10.000 de micro vibratii pe minut ceea ce ajuta la prinderea si taierea a mai mult par dintr-o miscare. Tehnologiile ca ActiveLift si Optifoil ajuta la taierea parului drept si ofera un barbierit apropiat si confortabil. Acest aparat de ras premium de la Braun este unul dintre cele mai populare aparate de barbierit disponibile momentan.

VERIFICĂ PREȚUL PE EMAG

Aparatul de Ras Philips RQ1260 SensoTouch 3D

Philips RQ1251 - Aparate de ras electriceReview aparat de ras Philips RQ1251 SensoTouch 3D
Acest aparat de ras rotativ este minunat cand vine vorba de confort si este in mod sigur una din cele mai bune alegeri ale tale. Daca esti in cautare de confort si de un barbierit perfect acest aparat de ras sigur merita alegerea ta. Spre deosebire de apartele de ras cu folie, acest aparat de barbierit asigura o distributie uniforma a presiunii pe fata in timpul barbieritului, prevenind iritatia. Durata mare de viata a bateriei care asigura pana la 60 minute de barbierit, intr-o reincarcare de o ora, este un bonus la acest aparat de ras. Cand este vorba de barbierit par lung, spre deosebire de alte aparate de ras ca Phillips SensoTouch 3D functioneaza foarte bine, fara a fi nevoie de trimmere. Conturul avansat 3D citeste si se ajusteaza pe fiecare curba a fetei. Acest aparat de ras ud/uscat este pe locul 3 in lista noastra cu cele mai bune aparate de ras din 2023.

VERIFICĂ PREȚUL PE EMAG

Aparatul de Ras Panasonic ES-LF51-S SensoTouch 2D

Panasonic ES-LF51-S - Aparate de ras electriceReview aparat de ras Panasonic ES-LF51-S
Panasonic ES-LF51-S are un sistem de taiere cu 4 lame si motorul sau super rapid ofera 14.000 rotatii pe minut. Acestea ofera un barbierit mai rapid cu mai putina tragere si iritatie. Folosind acest aparat de ras electric primesti un barbierit apropiat fara prea mare efort. Tehnologia Slit Foil ajuta la prinderea si taierea parului lung mai bine decat alt aparat de ras electric. Acest aparat de ras are de asemenea curatare automata si sistem de incarcare care permite aparatului sa se curate, usuce si sa se incarce automat. In ciuda puterii mare a motorului produce foarte putin zgomot. Acest aparat de ras este eficient atat in modul de barbierit ud cat si uscat.

VERIFICĂ PREȚUL PE EMAG

Aparatul de Ras Braun 3050CC Seria 3

Braun Seria 3 - Aparate de ras electriceReview aparat de ras Braun Seria 3
Acest aparat de ras este eficient pentru aceia dintre voi care cautati un aparat de ras electric cu un buget in minte. Aparatul de barbierit Braun Seria 3 3050CC este capabil sa iti ofere un barbierit apropiat si curat fara sa platesti exagerat de mult. Acesta este singurul model Seria 3 cu functie umed/uscat de la Braun. Facand parte din ultima generatie de aparate de ras cu folie de la Braun, cu ultima tehnologie, este fara indoiala unul dintre cele mai bune aparate de ras din 2023.

VERIFICĂ PREȚUL PE EMAG