Noile aparate de ras Old Spice si trimmere arata exact ca aparatele de ras si trimmerele Braun. De ce produce si promoveaza Braun aparatele de ras Old Spice si trimmere in locul celor proprii? Braun are probleme?

Aparate de ras Old Spice

VERIFICA AICI PRODUSELE SI APARATELE OLD SPICE DISPONIBILE

Nu, Braun nu are probleme. Braun, Gilette si Old Spice sunt detinute de Procter & Gamble (companie multinationala americana de bunuri de consum) printre multe altele.

Old Spice este o companie americana de produse de ingrijire care a fost preluata de Procter&Gamble in 1991. Si Braun este o companie germana cu produse de consum, care a devenit filiala a companiei Gilette in 1984. In 2005 Procter & Gamble a achizitionat Gilette si prin urmare detine si brand-urile Old Spice si Braun.

Aparate de Ras Old Spice – Calitate Braun si Preturi Mici

Trimmerele si aparatele de ras Old Spice sunt defapt aparate de ras Braun re-branduite. Aceasta este o alta strategie de marketing. Cele doua aparate de ras Old Spice sunt de fapt Braun Series 3 340S (wet/dry) si Braun 320S-4 (uscat si rezistent la jet de apa). Poti verifica preturile si disponibilitatea aparatelor de ras Braun Series 3 aici. Aparatele de tuns si trimmerele Old Spice sunt cele din seria Braun Cruzer.

Pe baza celor mai noi reclame, cei de la Old Spice au ca grup tinta persoanele mai tinere. Acesta poate fi singurul motiv pentru care vedem modelele de mijloc Braun la trimmerele si aparatele de ras Old Spice. Tinerii nu au capriciul de a-si cumpara aparate de ras foarte scumpe si multi dintre ei nu au barba deasa ca adultii. Insa, Braun Seria 3 este foarte populara si eficienta. Sunt capabile sa dea un barbierit apropiat si curat, chiar daca multi cu barba deasa prefera Braun Seria 5 si Braun Seria 7.