zgomot-aparat-de-ras-electric

Nu imi plac aparatele de ras zgomotoase, dar le suport daca este nevoie, insa sotia mea il uraste in special atunci cand doarme. Este intotdeauna o problema atunci cand trebuie sa ma trezesc inaintea ei si trebuie sa ma barbieresc. Deci, de obicei ma barbieresc in birou in aceste situatii. In zilele acestea, tehnologia este foarte avansata si impresionanta cu aparate de ras electrice dar cand vor invata sa reduca zgomotul pentru aparatele de ras cu folie?

Apropo, sunt un fan al aparatelor de ras cu folie si in prezent am un Braun Series 790cc, un aparat de ras Braun CoolTec si un Panasonic Arc 4. Am avut si un aparat de ras Norelco 3D in trecut si mi-a placut mult, dar dupa cum am mentionat sunt fan aparatelor de ras cu folie din cateva motive. In primul rand, aparatele de ras cu folie taie si barbieresc mai bine cu un CPM (rotatii pe minut) mai mare. Din nou, pentru acelasi motiv, aparatele de ras cu folie necesita mai putin timp pentru barbierit.

Oamenii spun de asemenea ca aparatele rotative nu sunt bune pentru pentru pielea sensibila. Am realizat ca asta nu este intotdeauna adevarat. Cand aplicam foarte putina presiune cu vechiul meu Norelco 3D aveam acelasi rezultat ca si aparatele cu folie, si am pielea foarte sensibila. De obicei dureaza ceva pana pielea si barba ta se adapteaza cu orice tip de aparat de ras si oamenii nu vor astepta atat pentru a da verdictul.

Insa, sa caut un aparat cu un motor linear puternic este cel mai bun lucru pe care i-l pot face pentru barba mea deasa, cautand calitatea si un barbierit rapid. Acesta este motivul pentru care sfarsesc cu aparate de ras cu folie de fiecare data. Aparatul meu de ras panasonic are un pas mare comparat cu Braun insa barbiereste mai bine cu un motor puternic. Dar imi place sa folosesc Braun pentru un barbierit confortabil. Amandoua sunt aparate de ras grozave.

Nu spun ca aparatele de ras rotative nu functioneaza pentru cei cu barba deasa. Trebuie sa vezi daca cu adevarat functioneaza pentru tine. De asemenea, aparatele rotative sunt alegerea mai buna daca zgomotul vibratiei este o problema. Aparatele rotative sunt in general mai silentioase, dar nu atat de puternice ca aparatele cu folie.

Aparatul de ras Philips SensoTouch 3D este destul de silentios in comparatie cu Braun Seria 7. Amandoua sunt aparate foarte bine cotate in categoria respectiva. Pe toatal, aparatele rotative sunt capabile sa ofere un barbierit de calitate. Unii oameni vor garanta pentru aparatele rotative ca fiind mai bune decat aparatele cu folie pentru un barbierit mai rapid si mai curat. Aceasta este adevarat, insa depinde de pielea si baba fiecaruia. Poti citi comparatia intre aparatele rotative si cele cu folie pentru a verifica cu acuritate tipul de aparat de ras care va folosi nevoilor tale.

Tine minte ca brandul si calitatea conteaza mult atunci cand iti alegi aparatul de ras. Brandurile mai putin populare este posibil sa fabrice aparate de ras sub standard care pot avea o influenta negativa asupra experientei tale de barbierit indiferent de tipul de aparat pe care il alegeti. Am folosit odata un aparat rotativ Remington care produce mai mult zgomot decat actualul meu Panasonic Arc 4. Dar nu vreau sa zic ca toate aparatele de ras rotative Remington sunt atat de rele.

In prezent raman cu aparatele de ras cu folie si sincer sper ca vor face ceva pentru a reduce zgomotul. Pana atunci posibilitatea de a-mi trezi sotia ramane in continuare.