cum-sa-obtii-un-ras-apropiat

Toti avem stiluri diferite de a ne barbieri si cel mai des facem asta pentru a oferi cea mai buna experienta de barbierit. Este o practica comuna de a-si intinde fata pentru cei ce folosesc lama de ras. Dar iti intinzi fata atunci cand te barbieresti cu un aparat electric? Sau mai degraba este nevoie pentru un barbierit mai bun?

Da, avem rezultate mai bune daca ne intindem fata chiar si cu aparatul electric. Nu toata lumea isi poate intinde fata sau pielea, unii pot pur si simplu sa isi intoarca fata pe fiecare parte in timp ce se barbieresc. Dar ideea este ca o facem pentru a aduce capul aparatului la unghiul potrivit pentru un barierit apropiat si curat.

Este nevoie sa ne intindem pielea sau sa intoarcem capul pe fiecare parte pentru a ne descurca cu zonele dificile cum ar fi gatul si linia obrazului. De asemenea ridicam capul atunci cand lucram zona gatului nu doar pentru a avea un barbierit apropiat ci si pentru a ne vedea in oglinda.

Mai mult, intinsul fetei poate deveni mai evident cu cat inaintezi in varsta si incepi sa ai riduri. Asta este de asemenea valabil pentru oamenii cu multe fire plate. De asemena, unora le creste parul in mai multe directii si este taiat mai bine prin intinderea pielii in timp ce te razi.

Daca esti unul dintre cei care citesc instructiunile atunci stii ca sunt multi producatori care recomanda intinderea pielii in timpul barbieritului. Aparatele electrice de ras Braun sfatuiesc utilzatorii sa isi intinda pielea usor atunci cand se rad. Ei nu recomanda sa intinzi prea mult pentru a evita arsurile de aparat.

De Ce Unii Dintre Voi Nu Ar trebui Sa Isi Intinda Pielea

Acum, nu toata lumea va avea de castigat de pe urma intinderii pielii in timpul barbieritului cu toate ca se stie ca va da un barbierit mai bun. Oamenii cu par crescut in interior si piele sensibila vor gasi instinsul mai vulnerabil la arsuri si iritatii.

Asta deoarece atunci cand iti intinzi pielea aceasta devine mai expusa la lama, ceea ce poate declansa iritatia. Acelasi lucru este valabil si pentru cei vulnerbili la arsurile de lama. Taiatul parului mai jos de linia parului este interzisa celor cu probleme de arsuri de lama.

Intinsul parului poate fi o idee buna pentru a avea un barbierit cat mai apropiat si curat dar tine minte sa nu intinzi prea mult chiar daca nu ai pielea sensibila. Chiar daca nu vei avea taieturi cu aparatele de ras electrice acesta tot poate provoca arsuri asa cum am mentionat mai devreme. Barbieritul prea aproape nu este cea mai buna strategie pentru o experienta de barbierit totala.

Tineti in minte ca si intretinerea aparatului de ras este la fel de importanta ca si obtinerea unui barbierit apropiat. Inlocuieste folia si lama aparatului de ras la timp pentru o experienta de barbierit optima.