epilator-facial-braun

Rasul părului facial în mod constant poate fi o corvoadă pentru femei. Epilatorul facial Braun va îndepărta rapid şi confortabil părul, lăsând faţa mai moale şi mai fină pentru mai mult timp. Epilatorul Braun vine cu o perie de curăţare ataşabilă şi există şi o perie de rezervă inclusă în cutie. Acest epilator funcţionează cu o baterie şi este fără fir.

Verifică preţul epilatorului facial Braun

epilator-facial-braun-s820Un epilator facial trage părul din rădăcină, lăsând pielea fără păr timp de până la patru săptămâni. Acest lucru salvează timp femeilor care au fire de păr groase pe față care, în mod normal, trebuie să fie îndepărtate o dată pe zi.

Epilarea poate fi o alegere mai bună pentru femei decât raderea feţei. O lamă de ras tradițională poate provoca crestături și tăieturi care pot fi acceptabile pe fața unui bărbat, dar niciodată pe a unei femei. Un epilator electric clasic poate funcţiona pe partea de jos a feței, dar nu există nicio modalitate de a-l folosi în jurul sprâncenelor sau de-a lungul liniei părului. Un epilator este, de asemenea, mai eficient decât penseta, deoarece utilizarea pensetei poate lua mai mult timp pentru eliminarea părului de pe faţă.

De asemenea, un epilator este o alegere mai bună decât folosirea cremelor depilatoare care miros urât și pot provoca iritații ale pielii.

Epilarea Braun se poate face pe firele de păr care abea sunt vizibile pe față și nu trebuie să crească până la o anumită lungime ca să fie smulse cu penseta clasică. Puteţi utiliza epilatorul Braun oriunde și nu trebuie să faceţi o programare la un salon scump pentru îndepărtarea părului.

LINK DE REDUCERE PE eMAG

Epilatorul Braun este construit cu un cap subțire, care permite o precizie absolută. Toate firele de păr sunt smulse de pe față și îndepărtate. Folosirea periei de curățare facială este, de asemenea, de șase ori mai eficientă decât curățarea manuală cu un prosop de faţă. Mizeria şi murdăria vor fi eliminate din pori, reducând numărul punctelor negre. Compania Braun a creat prima combinaţie de epilator și perie de curățare facială din lume.

utilizare-epilator-facial-braun

După îndepărtarea părului de pe față și folosind peria de curățare, fața dumneavoastră va fi strălucitoare. Efectul este a două tratamente într-unul singur. Machiajul, murdăria și resturile celulare pot bloca porii în timp. Peria permite curățarea blândă a porilor, pentru a îndepărta impurităţile care pot bloca porii și duce la apariţia coşurilor. Vei putea să-ţi îndepărtezi machiajul și impuritățile până la pori.

Peria de curățare servește scopul dublu de a fi un exfoliant, pentru a elimina celulele moarte de pe suprafața pielii. Cu sute de micro-oscilații pe minut, peria de curățare curăță în mod delicat, chiar și pielea cea mai sensibilă.

cap-epilator-facial-braunEpilatorul facial Braun îndepărtează cele mai groase fire de păr și chiar și cele mici pe care nu le puteți vedea cu ușurință. Există zece micro-deschideri pe suprafața sa, pentru a prinde toate firele de păr. Aceste micro-deschideri au doar 0,02 milimetri. Aceste deschideri acționează ca mini pensete. Cele zece pensete prind fire de păr care au 0,02 milimetri grosime și 0,05 milimetri lungime. Nu trebuie să așteptaţi ca firele de păr să fie suficient de lungi pentru a fi vizibile. Ele pot fi îndepărtate înainte de acel moment.

Firele de păr pot fi îndepărtate cu uşurinţă de pe frunte, linia frunții, obraji, bărbie, buza superioară și conturul bărbiei. Epilatorul va acoperi fiecare contur al feței, dar va fi eficient şi pentru zonele plate. Părul va fi eliminat rapid, astfel încât să puteți să vă continuaţi rutina de dimineață. Va trebui să utilizați Epilatorul doar o dată la fiecare patru săptămâni pentru a atinge nivelul de frumuseţe optim.

Epilatorul Braun funcționează pe baza smulgerii de înaltă frecvență. Există 200 de mișcări de smulgere pe secundă. Durează doar câteva secunde pentru a elimina toate firele nedorite de pe față.

Există un comutator bidirecțional pe epilatorul Braun, astfel încât să puteți epila în mod eficient ambele părți ale feței.

cum-se-foloseste-epilatorul-facial-braun

Epilatorul facial Braun poate fi utilizat în chiuvetă sau sub duș. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat cu apă, săpun, lapte demachiant, săpun lichid, exfoliant facial, precum și cu alte tipuri de geluri de ras și spume.

Citeşte părerile clienţilor pe eMAG

Unul dintre marile avantaje ale utilizării unui epilator facial Braun este că poate fi folosit și pe sprâncene: deasupra, dedesubt sau de-a lungul părților laterale.

Pentru a începe utilizarea epilatorului Braun, începeţi între sprâncene, apoi treceţi la zona buzei superioare, apoi în jurul gurii și al conturului bărbiei. Cel mai bun moment pentru a vă epila este seara, astfel încât, dacă apare vreo roșeață persistentă, aceasta va dispărea până dimineața.

Când aţi terminat cu epilarea, clătiți epilatorul Braun sub apa caldă de la robinet, scuturaţi de apă și lăsați-l să se usuce la aer.

epilator-facial-braun-pentru-piele-sensibilaPentru a utiliza peria de curăţare Braun, o puteți folosi cu apă, săpun și loțiuni. Începeţi de la frunte până spre partea de jos a feţei. Acordaţi mai mult timp de curățare regiunilor uleioase. Peria este destul de blândă pentru a fi folosită pe gât şi în jurul decolteului.

Epilatorul Braun seamănă cu o periuţă de dinţi electrică, cu un design subțire al capului, și puteți să-l păstrați pe chiuvetă și nimeni nu-şi va da seama că de fapt îl folosiţi pe faţă. Carcasa exterioară este de culoare albă, cu benzi de argint atractive. Există un buton de pornire şi oprire ușor de accesat. Epilatorul este ușor de ținut în mână și a fost proiectat pentru o precizie extremă pe care pur și simplu nu o puteţi obține cu un aparat de ras electric standard.

Epilatorul măsoară 15 x 5,5 x 22 cm și cântărește doar 272 de grame. În interiorul cutiei veți primi un epilator Braun alb, un cap de perie, o perie de rezervă, o perie de curățare mică, o baterie AA și un capac pentru a proteja vârful epilatorul.

Epilatorul facial Braun servește un scop dublu în îndepărtarea părului de pe piele și poate fi folosit ca o perie de curățare eficientă, de asemenea. Este destul de blând pentru a putea fi utilizat pe majoritatea tipurilor de piele şi este mai eficient în îndepărtarea părului facial decât alte metode de ras tradiţionale.

Epilator Facial Braun

9

Design

9.0/10

Confort

9.0/10

Baterie

9.0/10

Pros

  • Precizie foarte bună
  • Capăt de prindere mic