Epilatorul Braun Silk Epil 9 ediţia bonus poate fi folosit umed sau uscat și oferă un sistem de îndepărtare rapidă şi precisă a părului de pe corp. Acesta funcționează și fără fir, astfel încât să puteți epila oriunde, chiar și în duș. Acest cap de epilare mai larg funcţionează pentru picioare, corp, regiunea inghinală și braţe. Acesta oferă o modalitate rapidă de a îndepărta părul și va menține pielea în netedă până la patru săptămâni după. Atunci când e utilizat în mod corect, îndepărtarea părului va fi nedureroasă, cu utilizarea regulată.

Epilator Braun Silk Epil 9

Braun Silk-Epil 9 este fără fir și rulează cu o baterie reîncărcabilă. Încărcătorul e inclus în cutie. Vei vedea că Silk-Epil funcţionează în liniște, astfel încât să puteți avea un bărbierit fără zgomot. Funcţionează fără probleme, la fel cum sunt cunoscute aparatele de ras Braun. De asemenea, epilează fără gălăgie în duș sau sub jetul de apă.

LINK DE REDUCERE PE EMAG

Epilatorul Braun Silk Epil are patruzeci de pensete mici în cap. Aceste pensete apucă firele de păr și le scoat afară. Nu va fi necesar să epilaţi din nou timp de până la patru săptămâni, deoarece pensetele scot firul din rădăcină.

Utilizare epilator Braun Silk Epil 9Braun Silk Epil 9 are un cap de epilare cu patruzeci la sută mai larg, astfel încât acesta va elimina mai mult păr într-o mişcare. Timpul de ras va fi scurtat. Silk-Epil este construit cu tehnologia inovatoare microgrip tweezing. Minipensetele vor prinde micile fire de păr pe care nu le-ai fi eliminat niciodată cu ceară. În timp ce aţi putea dori să utilizați peria de curățare pe faţă, s-ar putea să vreţi să folosiţi epilatorul pe față. Ar fi mai bine să utilizați capul de contur pentru aceasta. Este un epilator Braun separat, care ar putea fi o alegere mai bună, dacă vă place într-adevăr acest epilator.

S-ar putea să vă daţi seama că trebuie să utilizați o viteză mai mică pe părul scurt. În cazul în care apare o iritație inițială la început, ar trebui să păstraţi un pachet de gheaţă la îndemână.

Epilatorul Braun Silk Epil 9 poate fi o alegere mai bună decât epilarea cu ceară, aparate de ras, pensare sau creme depilatoare. Acesta funcționează rapid și oriunde. Cel mai bine este să fie folosit seara, astfel că, dacă există vreo roșeață sau iritații, ea se va calma până dimineața. Te vei salva  de vizitele scumpe la salon. În loc de rasul zilnic, va trebui doar să folosiţi Silk-Epil o dată pe lună sau o dată la patru săptămâni. Silk-Epil este perfect pentru femeile care nu au suficiente ore pe zi pentru a  se epila. Este, de asemenea, rapid să folosiţi Silk-Epil o dată pe lună. Îndepărtează părul rapid și în mod curat.

Verifică prețul lui Silk Epil 9 pe EMAG

Ați putea dori să învăţaţi cum funcționează un epilator înainte de a cumpăra unul. Asigurați-vă că pentru citiţi toate instrucţiunile după deschiderea cutiei. Utilizarea corectă înseamnă că veți îndepărta în mod eficient părul pentru cele mai netede picioare posibile. Cel mai bun mod de a te pregăti pentru epilare este de a face un duș fierbinte mai întâi, apoi se aplică săpun sau geluri de ras, loțiuni și creme pentru a reduce iritația. Veți vedea şi că aplicarea de creme și loțiuni după ras va reduce senzaţia de sensibilitate.

Epilator Braun Silk Epil 9 mov, editie bonusBraun Silk Epil 9 este realizat cu tehnologia pensetelor MicroGrip, care prind mai multe fire de păr într-o singură trecere. Braun Silk-Epil este ușor de ţinut în mână și există şanse mai mici de a-l scăpa la duș.

Epilatorl Braun Silk Epil vine cu un cap de ras electric tradițional, astfel încât să puteți bărbieri şi în modul normal. S-ar putea să vă daţi seama că capul de ras electric Braun funcționează mai bine decât alte branduri populare de epilatoare.

Epilatorul Braun are, de asemenea, un capac pentru zonele sensibile, astfel încât să puteți rade sau epila regiunile delicate cu atenție.

Bărbații vor dori să utilizeze şi ei acest epilatorului pe piept, brațe și picioare. Acesta funcționează pe diferite tipuri de grosimi şi lungimi ale părului.

Braun Silk Epil 9 are o perie care poate fi atașată la capăt. Poate fi de asemenea utilizat umed sau uscat. Peria de curățare facială poate ajuta pentru a elimina excesul de machiaj, ulei, puncte negre și resturi. Aceasta poate fi utilizată cu săpun, apă, loțiune și alte produse de curățare. Această perie va curăța pielea de până la șase ori mai bine decât folosind un prosop. Peria de curățare funcționează ca un exfoliant, pentru a elimina pielea moartă şi uscată de pe față în mod ușor și eficient. Există două viteze de selectat pentru a curăța fața.

LINK DE REDUCERE PE EMAG

Braun Silk-Epil vine într-un kit. Acesta măsoară 25 x 9 x 19 cm. Acesta cântărește aproximativ 816 grame pentru epilator și toate fișierele atașate din cutie. Vine cu o garanţie de un an pentru a-l înlocui sau repara gratuit timp de un an de la cumpărare. Există un număr de telefon gratuit pe care-l puteți apela pentru a fi trimişi la cel mai apropiat centru de reparaţie Braun.

Cutie epilator Braun Silk Epil 9

În cutie veți primi un epilator Braun Silk-Epil, un perie mică pentru a-l curăța de firele de păr mici, care pot rămâne blocate în aparat, capul aparatului de ras suplimentar, plus patru accesorii diferite pentru lame. Aceste lame pot fi folosite pentru a alege dacă vreţi să vă epilați pe picioare, axile sau față.

Deşi nu există nicio tensiune duală, nu există niciun motiv pentru care să nu-l puteţi încărca complet în avans, pune în bagajele dumneavoastră și călători oriunde în lume. O oră de încărcare vă va da aproximativ între patruzeci şi patruzeci și cinci minute de timp de epilare, care este destul pentru a epila întregul corp de câteva ori. Există un sac de depozitare, astfel încât epilatorul poate rămâne curat și în siguranţă atunci când nu este în uz.

Epilatorul Braun Silk Epil 9 este perfect pentru îndepărtarea părului de pe întregul corp. Accesoriile suplimentare vă permit să alegeți cele mai eficiente lame pentru regiunea corpului. Peria suplimentară de curățare facială îl face un instrument mai adaptabil, iar prețul merită pentru caracteristicile suplimentare.

Caracteristicile epilatorului Braun Silk Epil 9

  • Wet & Dry: Utilizați în baie sau duș pentru o epilare mai confortabilă.
  • Vibraţii pulsatile active: Pentru o senzaţie mai blândă pentru piele.
  • Adaptare la conturul pielii: Se adaptează la orice contururi ale corpului pentru mai mult confort și rigurozitate.
  • Smartlight: Găseşte cele mai fine fire de păr pentru epilarea perfectă.

Braun Silk Epil 9

8.7

Design

9.0/10

Confort

9.0/10

Baterie

8.0/10

Pros

  • Wet & Dry (poate fi folosit sub jet de apă)
  • Speed Switch (comutare rapidă)

Cons

  • Bateria