Aparat de ras Braun Seria 9 9090cc

Braun este un bine-cunoscut producător german de aparate de ras electrice fără fir pentru bărbați și femei, și chiar are distincția de a fi „Marcă numărul 1 de aparate de ras cu folie din lume”. Dacă vă așteptați la cea mai bună experiență de ras, veți dori să încercați Braun Seria 9 9090cc. Acest aparat de ras poate fi folosit umed sau uscat și vine cu propriul centru de curățare pentru a economisi timp în dimineața. Prețul acestui aparat de ras este destul de mare, nu e pentru toată lumea, dar va fi pe placul bărbaţilor care cumpără numai ce e mai bun.

LINK DE REDUCERE PE ONDO.RO

Aparat de ras Braun Seria 9Daca ţineţi cont de locul unde a fost făcut aparatul vostru de ras electric, Braun Seria 9 9090cc e făcut în Germania. Așa că, nu vă faceți griji că aţi cheltui bani pe un produs inferior care a fost făcut în China.

Braun Seria 9 9090Cc poate fi folosit uscat, pentru un bărbierit rapid în orice moment, sau umed, deasupra unei chiuvete dimineața, sau în duș. Puteţi folosi săpun, dar pentru cel mai bun bărbierit, gelurile de ras, spumele și cremele vor pregăti pielea pentru un bărbierit mai fin dincolo de suprafața pielii, păstrând fața arătând bine pentru mai mult timp pe tot parcursul zilei.

Braun Seria 9 9090cc vine într-o carcasă  netedă şi atractivă de culoare gri şi o carcasă de culoarea cărbunelui, cu o unitate de curățare neagră și gri. Are mai mult design estetic acest aparat de ras Braun, decât modelele lor comune. Există un buton rotund de pornire și un indicator LCD albastru. Aparatul de bărbierit electric este fără fir. Este proiectat sa fie ergonomic și să menţină mâna comodă pe durata unui întreg bărbierit. Nu e ușor să-l scăpaţi în chiuvetă sau duș, chiar și atunci când acesta e înconjurat de apă sau săpun.

Verifică Preţul lui Braun 9090cc

Braun Seria 9 9090cc este proiectat să alunece lin pe piele, răzând firele de păr de sub suprafață. Tehnologia specială Braun -SyncronicTM- vibrează lamele de 40.000 de ori pe minut, pentru a tăia mai eficient, pentru un bărbierit curat şi neted.

Dacă aveți barbă de trei zile, după un weekend lung de distracție, Braun Seria 9 9095cc va face barba scurtă, fără a lua timp suplimentar. Este puternic, iar cele patru elemente de tăiere vor tăia tot părul. Lamele sunt proiectate pentru a prinde toate tipurile de păr, indiferent dacă acestea sunt lungi sau scurte sau stau plat pe piele. Cei mai mulți bărbați au o varietate de tipuri diferite de păr facial, dar este nevoie de un singur aparat de ras pentru a le îndepărta în mod eficient pe toate.

Stația de curăţare are un sistem de curățare şi de încărcare în cinci acţiuni. Puteți pune aparatul de ras în stația de curățare și se va curăța automat, încărcați-l la putere maximă și lubrifiați interiorul. Puteți alege modul de curățare pe care-l doriți, apăsând butonul de pe aparat. Dacă vă curățati aparatul de ras în fiecare zi, se va simți ca nou de fiecare dată când îl veţi utiliza. Curăţătorul funcționează cu pachete de curățare și este suficient de inteligent pentru a utiliza numai cât este necesar pentru fiecare curățare. Unitatea va usca apoi rapid aparatul de ras cu ventilatorul încorporat.

LINK DE REDUCERE PE ONDO.RO

Statie de curatare aparat de ras Braun Seria 9Are, de asemenea, avantajul că este 100% curățat și sterilizat în mod igienic, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la bacteriile dăunătoare, cum ar fi stafilococii, ce ar locui în aparatul de ras. Unitatea de curățare curăță cu mult mai bine decât simpla clătire a aparatului de ras sub jetul de apă după fiecare utilizare, deși puteți face şi acest lucru, dacă doriţi.

Braun Seria 9 9090cc și unitatea de curățare cântăresc împreună 1179.36 grame. Produsul este livrat cu o garanție completă. În cutie veți primi aparatul de ras, unitatea de curățare și încărcare și cutia de călătorie. Există o opțiune de a cumpăra o garanție suplimentară de doi ani, ca să nu vă faceţi griji.

Acest preț e mare pentru un aparat de ras, astfel încât acesta este doar pentru cei care doresc unul dintre cele mai bune aparate de ras de pe piață.

Caracteristici ale aparatului de ras Braun Series 9

  • Capul de tuns HyperLift & Cut Ridică firele de păr ce stau plat oriunde și le taie uşor.
  • Capul de tuns Direct & Cut Prinde firele de păr ce cresc în direcții diferite.
  • OptiFoil ™ Super apropiere care durează mai mult timp. Structura de folie numărul unu a lui Braun.
  • Tehnologia Sonic de la Braun cu 10.000 de microvibrații pe minut. Vă citește fața și se adaptează la barba dvs.

Unitatea de curățare și de încărcare necesită un consum regulat de cartuşe Braun Clean și Renew. Un pachet di trei bucăţi poate fi achiziționat pentru aproximativ 20 $, plus transport. Acestea trebuie să fie înlocuite la fiecare trei sau patru luni, astfel încât veți dori să calculaţi şi costurile acestea. Unii preferă să clătească pur și simplu aparatul lor Braun sub jet de apă după fiecare utilizare.

Verifică Preţul lui Braun Series 9

S-ar putea să vă daţi seama, atunci când trebuie să înlocuiți capul în doi sau trei ani, că capetele de folie de rezervă nu sunt de aceeași calitate ca originalul.

În timp ce Braun Seria 9 9095cc arată cu siguranță atractiv pe tejghea, mulți ar putea pune la îndoială costul suplimentar al aparatului de ras. A fost el construit mai durabil și pentru mai mult timp sau sunt costurile în aspectul său? Sunt o mulțime de costuri asociate cu unitatea de curățare, care menține aparatul de ras în perfectă condiţie de funcționare? Cele mai multe dintre recenzii sunt de acord că acesta este una dintre cele mai bune aparate de ras electrice.

La ce să vă aşteptaţi de la aparatul de ras Braun Seria 9

  • MultiHeadLock bărbierit precis cu 5 unghiuri reglabile.
  • Cap de tundere precisă pentru mustață perfectă și modelarea perciunilor.
  • Baterie de afișare a bateriei cu LED-uri, indicator de igienă şi de blocare pentru călătorii.
  • Reîncărcabil sau funcţionabil pe rețea (2 căi). Baterie Li-Ion cu niciun efect de memorie.

Cei mai mulți utilizatori ai Braun Seria 9 9090cc au fost de acord că nu există niciun disconfort sau arsură după utilizarea acestui aparat de ras fără fir. Pielea nu e lăsată cu senzația de mâncărime, durere sau iritare. Pentru mulți oameni, asta poate să-i convingă.

Dacă aveți bani puşi deoparte pentru a cumpăra Braun Seria 9 9090Cc, luaţi-l, deoarece veţi avea o experienţă de bărbierit unică. Dar, dacă aveţi un buget limitat, poate doriți să încercați unul dintre aparatele de ras Braun cu preț mai redus. La urma urmei, tot va trebui să daţi bani pe aparatul Braun prin achiziționarea cartușelor și a unui nou cap de folie la fiecare câțiva ani.

Cele mai bune trăsături ale aparatului de ras Braun Seria 7

  • Încărcare completă în doar 60 minute. 5 min. încărcare rapidă pentru un bărbierit.
  • 50 min timp de bărbierit fără cablu.
  • Rezistent la apă până la 5min pentru lavabilitate completă. Wet&Dry pentru un bărbierit uscat şi  confortabil sau umed şi revigorant.
  • Husă de protecție pentru călătorii.

Braun Seria 9 9090cc

9.3

Design

9.5/10

Confort

9.5/10

Baterie

9.0/10

Pros

  • Cel mai bun aparat de ras
  • Un bărbierit foarte apropiat
  • Stația de curăţare
  • Un foarte bun trimmer

Cons

  • Preţul